Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Een erkende sloopauto verwerker kiezen

U heeft een sloopauto staan en heeft geen flauw idee wat u hier mee moet doen. Wist u dat u hier nog een vergoeding voor kunt krijgen als u de sloopauto nu aanbiedt aan het Nederlandse erkende sloopauto ophaalbedrijf? Het werkt allemaal erg eenvoudig en al veel bezitters van een tweedehandse of afgekeurde auto zijn u hier al voorgegaan. Een erkende sloopauto inkoop verwerker kiezen is een goede keuze als u met een auto in uw maag zit!

Erkende sloop en bedrijfsauto verwerker kiezen, hoe werkt dit?

Een sloopauto kan bij u in de weg staan, daarom is het goed dat u nu contact op gaat nemen met een erkende sloopauto verwerker. Een medewerker van het bedrijf zal uw auto aanbieden aan bedrijven waarmee wordt samengewerkt. Er wordt dan onderhandeld over de prijzen en zo proberen wij de hoogst mogelijke prijs voor uw auto te krijgen. Ook bij bedrijfsauto verkopen bieden wij een oplossing. Geeft u daarom de informatie door over het merk, het bouwjaar en het kenteken van de auto. U kunt hierbij een auto zonder APK verkopen. Mocht de APK nog wel geldig zijn, dan kunt u aangeven tot wanneer deze geldig is. U geeft ook de technische en de visuele gebreken van uw auto door, zodat de prijs bepaald kan worden.

Voordelen sloopauto aanbieden

Autosloperij.nl kan u helpen en biedt u een groot aantal voordelen:

– Al meer dan 10.000 klanten gingen u voor, en zij zijn tevreden over de erkende sloopauto verwerker die zij hebben gekozen. Nu bent u aan de beurt!

– Snelle service, wij kunnen uw auto namelijk al binnen drie uur ophalen.

– Direct RDW vrijwaring, dit regelen wij voor u.

– In de avonduren ook bereikbaar voor u, dus wanneer u overdag werkt en in de avond uw sloopauto aan wilt bieden, geen enkel probleem!

– Zeven dagen in de week actief, in heel Nederland.

– Een landelijke dekking, dus waar u ook bent, u kunt uw sloopauto altijd en overal aan ons aanbieden.

Meer informatie

U kunt nu de keuze maken voor een erkende sloopauto verwerker. U krijgt een nette prijs terug voor uw sloopauto en daarnaast kan hij al binnen drie uur worden opgehaald. Snelle en goede service, daar kunt u op rekenen. Neemt u daarom contact met ons op, zodat wij u direct goed en snel kunnen helpen en uw vragen duidelijk kunnen beantwoorden.

Een erkende sloopauto verwerker kiezen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Een erkende sloopauto verwerker kiezen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl