Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 57 min geleden
  Mercedes-benz B 200 Turbo
 • 4 uur geleden
  Seat Ibiza
 • 4 uur geleden
  Nissan Nissan Almera
 • 5 uur geleden
  Nissan Nissan Almera
 • 5 uur geleden
  Nissan Nissan Almera
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Softtop

Een cabrio met een softtop is heerlijk voor in de zomer. Een softtop is een alternatief voor de hardtop, neemt weinig ruimte in beslag en is erg licht, wat zorgt voor een verminderd brandstofverbruik. Helaas is de softtop wel gevoeliger voor invloeden van buitenaf, zoals wisselende temperaturen en aantasting door zon en regen. Je kunt een kapotte of versleten softtop gelukkig (laten) vervangen. Hoe werkt dat en wat zijn de bijbehorende kosten?

Wanneer vervangen?

De softtop gaat door zijn materiaal helaas niet eeuwig mee. Bij beschadigingen en slijtage kun je deze beter vervangen. Ook wanneer hij er niet meer mooi uitziet, kun je ervoor kiezen om een nieuwe aan te schaffen. Bij kleine scheurtjes is het zaak om zo snel mogelijk vervanging te regelen, want bij hoge snelheden kunnen deze scheurtjes zich snel uitbreiden en kan de softtop helemaal opensplijten. Wel kun je de levensduur verlengen door regelmatig en intensief onderhoudswerkzaamheden te (laten) verrichten. Dit kan ook gedaan worden door je dealer of garage.

Softtop

Vervanging van een softtop

Het vervangen van de softtop is niet heel makkelijk en kun je bij gebrek aan ervaring het beste door een professional laten doen. Wel kun je om de kosten te drukken kiezen voor een tweedehands exemplaar. Daarmee bespaar je al snel honderden euro’s. Let goed op de staat en vooral op het formaat. Elke cabrio heeft namelijk verschillende afmetingen en uiteraard moet je tweedehands softtop wel passen.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Softtop".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl