Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 18 min geleden
  Ford Transit
 • 22 min geleden
  Volkswagen Golf
 • 45 min geleden
  Mitsubishi Space Star
 • 50 min geleden
  Mercedes-benz C 180 Kompressor
 • 1 uur geleden
  Toyota Toyota Camry
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Tweedehands en gebruikte Volvo onderdelen

Volvo is een Zweeds automerk dat in de jaren ’20 werd opgericht. Alhoewel het thuisland Zweden ,samen met China en de Verenigde Staten de grootste afzetmarkten vormt, rijden er ook in Nederland een behoorlijk aantal Volvo wagens rond. Volvo heeft een ijzersterke reputatie als het op betrouwbaarheid en veiligheid aankomt. Is een onderdeel van jouw Volvo aan vervanging toe? Dan vind je een net zo betrouwbaar gebruikt onderdeel bij een van de vele autosloperijen.

Welke onderdelen kun je bij een sloperij kopen?

Het antwoord op bovenstaande vraag is eenvoudig: alle. Tweedehands onderdelen die je bij een autosloperij koopt, zijn afkomstig van schade– of sloopauto’s. De redenen om een auto naar de sloop te brengen, lopen enorm uiteen. Dat betekent dus ook dat elke auto weer in andere tweedehands onderdelen kan voorzien die nog wél functioneerden in de wagen. Van dit functioneren ben je gegarandeerd doordat de professionals bij een sloperij het onderdeel uitvoerig testen. Dus voor een bougie, pedaal, buitenspiegel, V-snaar, koppelingsplaat, ruitensproeier, spanrol, injectiepomp, draagarm, stabilisator, druklager en veel meer ben je bij een sloperij aan het juiste adres.

Volvo onderdelen

De voordelen van een autosloperij op een rijtje

Het aanschaffen van een tweedehands onderdeel bij een sloperij doen veel autobezitters voornamelijk om financiële redenen. Je bespaart namelijk al snel vijftig procent. Ook van hogere kortingen ten opzichte van nieuwprijzen hoef je niet vreemd op te kijken. De prijs is echter niet het enige wat je doet overwegen het onderdeel bij een sloperij te kopen. In tegenstelling tot vroeger wordt er tegenwoordig namelijk in veel gevallen ook een garantie op afgegeven. In het geval van een garantie geldt deze voor maximaal twaalf maanden. Iets waar veel mensen zich extra gerust door voelen.

De verschillende Volvo modellen

Welk model je ook rijdt, bij een autosloperij vind je altijd het tweedehands onderdeel precies voor jouw auto. Of dat nu een S40, S60, S80, S90, V40, V60, V70, XC40, XC60, XC90 of een van de vele andere modellen is. Het aangeschafte onderdeel (eventueel met garantie) laat je door een vakgarage monteren, waardoor je binnen een mum van tijd weer zorgeloos de weg op kunt.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Volvo onderdelen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl