Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 1 uur geleden
  Ford Fiesta
 • 3 uur geleden
  Ford Focus
 • 3 uur geleden
  Peugeot 206
 • 6 uur geleden
  Volvo C30
 • 6 uur geleden
  Lexus Lexus Is200
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Tweedehands en gebruikte Ford onderdelen

Ford wordt over de hele wereld verkocht en behoort zelfs tot de grootste autoproducenten ter wereld. Het merk heeft tientallen fabrieken in de Verenigde Staten en Europa. Het Amerikaanse bedrijf werd in 1903 opgericht en raakte al gauw geliefd. Ford is een typisch merk dat door veel automobilisten wordt gereden vanwege de mogelijkheid de wagen op je voorkeuren en leefstijl aan te passen. De wagens worden vandaag de dag geleverd met vele praktische functies voor jouw comfort en gemak. Maar wat als er een onderdeel kapot gaat? Dan is er geen man overboord.

Gebruikte onderdelen afkomstig van sloperijen

Bij autosloperijen vind je namelijk altijd het tweedehands onderdeel waar je naar op zoek bent. Het is in Nederland niet moeilijk om gebruikte Ford-onderdelen te vinden. Er bestaan veel autosloperijen die bruikbare onderdelen vakkundig uit auto’s demonteren. Deze onderdelen worden goed getest alvorens ze als tweedehands auto-onderdeel worden aangeboden. Er zijn zelfs sloperijen die gespecialiseerd zijn in het merk Ford. Bij hen zijn alle modellen goed vertegenwoordigd. Daar zal je dan ook niet snel naast grijpen. Daarbij gaat het niet alleen om de personenauto’s, maar ook om campers of bestelwagen zoals de Transit.

Ford onderdelen autosloperij

Waarom zou je Ford-onderdelen bij een sloperij kopen?

Er zijn automobilisten die zweren bij nieuwe onderdelen. Wil jij je auto echter voordelig kunnen repareren, dan is een tweedehands artikel een net zo goed idee. Dankzij uitvoerige tests is vastgesteld dat het geheel naar behoren functioneert. En het grote voordeel voel je al aankomen…. de prijzen voor gebruikte auto-onderdelen liggen aanzienlijk lager. Wil je jezelf verzekeren van een sterke prijs-kwaliteitverhouding? Dan begeef je je naar de sloperij. De kortingen in verhouding met een nieuw onderdeel bedragen vaak minimaal vijftig procent.

Welke tweedehands onderdelen van Ford zijn er te koop?

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel simpel: allemaal. De auto-onderdelen van Ford staan bekend om hun sterke kwaliteit. Een Ford die om wat voor reden dan ook op de sloop belandt bevat vaak nog voldoende functionerende onderdelen. Of je nu op zoek bent naar een versnellingsbak, een trekhaak, een motorblok of een oliefilter, op autosloperijen vind je het. Je vindt er artikelen voor vrijwel alle modellen. Dus of je nu een Fiësta, Focus, Mondeo, Ka, C-Max, Mustang of Escort rijdt, de zoektocht naar het benodigde onderdeel zal niet lang duren.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Ford onderdelen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl