Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 53 sec geleden
  Subaru Legacy
 • 7 min geleden
  Mercedes-benz A 170
 • 9 min geleden
  Renault Kangoo 1.5 Dci 42kw
 • 30 min geleden
  Volvo Xc90
 • 43 min geleden
  Kia Rio
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Tweedehands en gebruikte Honda onderdelen

Honda is een in 1948 opgerichte Japanse autofabrikant. Naast auto’s vervaardigt het bedrijf nog meer voertuigen en elektrische apparaten. Het merk staat bekend om zijn krachtige motoren, maar tegelijkertijd zuinige energieverbruik. De welbekende Honda Civic en Honda Accord zorgden in het verleden voor een doorbraak op de internationale markt. Honda is nu niet meer van de weg te denken. Maar wat als er een onderdeel van je auto versleten raakt of kapot gaat? Een buffer voor een nieuw onderdeel heb je misschien niet zomaar klaarliggen. Een tweedehands onderdeel van een autosloperij is dan een slim alternatief.

Honda-onderdelen bij een autosloperij kopen

Op de Nederlandse markt vind je een redelijk aantal tweedehands artikelen van Honda die uit sloopauto’s zijn verkregen. Sommige autosloperijen bieden onderdelen van diverse merken aan, andere richten zich op de demontage en verkoop van één specifiek merk. Heb je eenmaal een gebruikt onderdeel aangeschaft, dan kun je het bij een vakgarage laten monteren. Het fijne is dat veel vakgarages tegenwoordig ook garantie geven op de montage. Indien er inderdaad sprake is van een garantietermijn, dan bedraagt deze vaak twaalf maanden.

Honda auto onderdelen sloperij

Welke Honda-onderdelen kun je tweedehands kopen?

In principe zijn alle onderdelen van Honda tweedehands te koop. Je vindt bij autosloperijen bijvoorbeeld gebruikte artikelen binnen de categorie elektronische systemen (koplampen, richtingaanwijzer, ABS sensor), carrosserie (spatbord, bumper, buitenspiegels), binneninrichting (antennes, pedalen, raammechanismen) en riemaandrijvingen (V-snaar, riemspanner, geleiderol). Uiteraard zijn dit slechts enkele voorbeelden en is de werkelijke lijst met mogelijke tweedehands onderdelen veel groter. Vrijwel alle autosloperijen hebben online een overzicht waarin je alle op dat moment beschikbare onderdelen terugvindt, inclusief vermelding van bouwjaar en typenummer.

De bekendste Honda-modellen

Voor alle modellen van Honda kun je op autosloperijen tweedehands artikelen vinden. Zeker wanneer het een (in het verleden) populair model betreft. De typen die in de grootste oplagen zijn verkocht, betreffen onder andere de Jazz, de Civic, de Accord en de Insight. Ook de NSX sportwagen was een populair model. De HR-V en de CR-V behoren tot de nieuwste modellen. Waar je bij de aanschaf van tweedehands onderdelen bij een autosloperij op moet letten, is niet alleen het specifieke type, maar ook het bouwjaar. Sommige modellen zoals de Civic zijn namelijk al tientallen jaren in productie.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Honda onderdelen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl