Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 12 min geleden
  Audi Audi A2
 • 41 min geleden
  Audi Audi A3
 • 52 min geleden
  Opel Insignia Limousine Nb
 • 52 min geleden
  Opel Insignia Limousine Nb
 • 58 min geleden
  Audi Audi A3
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Tweedehands en gebruikte Nissan onderdelen

Nissan is een Japanse autofabrikant die tot de grootste merken ter wereld behoort. Tot 1983 werden er ook auto’s van deze fabriek onder de naam Datsun verkocht. Sinds 1999 bestaat er een intensieve samenwerking met Renault. Wereldwijd verkoopt Nissan per jaar zo’n vijf miljoen voertuigen. Net als andere Japanse merken heeft Nissan een sterke reputatie als het aankomt op betrouwbaarheid. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er nooit iets kapot gaat. Moet jij een onderdeel van je Nissan vervangen? Dan schaf je een tweedehands onderdeeel aan bij een autosloperij.

Lage prijs, hoge kwaliteit

Het financiële voordeel is de belangrijkste overweging voor autobezitters om zich tot sloperijen te wenden. Zeker als je een groot of relatief kostbaar onderdeel moet vervangen. Koop je deze tweedehands bij een sloperij? Dan kun je erop rekenen dat je zeker vijftig procent goedkoper uit bent dan wanneer je het nieuw zou hebben aangeschaft. Maar van prijsvoordelen van zestig of zeventig procent of soms zelfs meer hoef je ook niet op te kijken.

Nissan onderdelen

Andere voordelen van autosloperijen

Alhoewel de prijs meestal de belangrijkste drijfveer is, zijn er nog meer voordelen verbonden aan de aanschaf van een gebruikt onderdeel. Behalve dat de onderdelen uiteraard in een goede staat verkeren, heb je hem ook nog eens snel naar huis. Van levertijden heb je bij tweedehands onderdelen geen last. Ook geeft men tegenwoordig vaak garantie op een dergelijk artikel. In het geval er garantie wordt gegeven, betreft dit meestal een termijn van maximaal twaalf maanden.

Elk denkbaar onderdeel verkrijgbaar

Welk onderdeel van jouw Nissan er ook aan vervanging toe is, op een sloperij vind je altijd datgene waarnaar je op zoek bent. Of dat nu een distributieriem, startmotor, radiateur, uitlaat, trekhaakdoos, brandstofpomp, dynamo of buitenspiegel is. Nissan heeft in de loop van haar bestaan behoorlijk wat modellen uitgebracht. Bekende in het verleden uitgebrachte modellen zijn bijvoorbeeld de Cherry, Sunny, Pixo, Almera, Note, Laurel, Primera, Kubistar en Prairie. Ook oudere modellen als deze zijn prima vertegenwoordigd op de tweedehands markt. Rijd je een nieuwer model, zoals je Juke, Qashqai, X-Trail, Pathfinder, NavaraNV300, NV400 of NT500? Ook dan hoef je vanzelfsprekend niet lang te zoeken.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Nissan onderdelen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl