advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 54 min geleden
    Citroen Berlingo 1.9d 600
   • 3 uur geleden
    Mercedes-benz Glk 320 Cdi 4matic
   • 3 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 4 uur geleden
    Fiat Fiat Punto
   • 5 uur geleden
    Opel Agila
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Tweedehands en gebruikte Pontiac onderdelen

   Ben jij een Pontiac-rijder? Dan ben je in het bezit van een van origine Amerikaanse auto die inmiddels niet meer wordt geproduceerd. Pontiac werd voornamelijk verkocht in de Verenigde Staten, Canada en Mexico en was tussen 1926 en 2010 actief op de markt. Het merk richtte zich voornamelijk op sportieve middenklasse auto’s. Gaat er een onderdeel van jouw Pontiac kapot? Bij de autosloperij vind je vervangende onderdelen voor zowel de klassieke als de modernere modellen.

   Hoe gaat een autosloperij te werk?

   Een autosloperij demonteert vakkundig, meestal total loss verklaarde of waardeloze, auto’s. Auto’s krijgen deze status niet alleen maar toegekend als ze zeer ernstig beschadigd zijn. Als de reparatiekosten hoger uitvallen dan de waarde van de auto, ook dan wordt hij economisch total loss verklaard. Je kunt je dus voorstellen dat er nog genoeg onderdelen van die auto bruikbaar zijn. De sloperij demonteert en test deze. Voldoen ze aan de vereisten, dan worden ze vervolgens op de tweedehands markt aangeboden.

   Pontiac onderdelen

   Waarom zou je bij een autosloperij kopen?

   Het aanschaffen van gebruikte auto-onderdelen bij een sloperij heeft meerdere voordelen. Uiteraard is het grootste voordeel financieel. De aanschafprijs ligt tientallen procenten lager en komst vaak onder de helft van de prijs van een nieuw onderdeel uit. Bovendien liggen tweedehands onderdelen bij een autosloperij al klaar op de plank in het magazijn. Na de aankoop heb je het dan ook binnen de kortste keren in handen, zodat je het snel kunt laten monteren bij een vakgarage. Tegenwoordig geven autosloperijen steeds vaker garantie af op gebruikte onderdelen.

   Gebruikte onderdelen voor moderne én klassieke modellen

   Of je nu over een van de nieuwste modellen van Pontiac beschikt, of in het bezit bent van een oldtimer, bij een sloperij vis je eigenlijk nooit achter het net. Er zijn zelfs in dit merk gespecialiseerde autosloperijen. Ben je op zoek naar een buitenspiegel of uitlaat voor je klassieke 6-27, 6-28 of 6-30B? Grote kans dat je het bij de sloperij vindt. Heb je voor je jaren ’70 model zoals de Grand Prix of Grand Am een snelheidsmeterkabel of brandstofpomp nodig? Ook geen probleem. Net als onderdelen voor een Bonneville of Firebird. Uiteraard vind je een onderdeel voor een recenter model als de Trans Sport of de Sunfire ook in een handomdraai.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Pontiac onderdelen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl