advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 uur geleden
    Volkswagen Golf Plus
   • 4 uur geleden
    Ford Transit Connect 200s Lr Van 1.8i 85
   • 4 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 4 uur geleden
    Toyota Toyota Aygo
   • 4 uur geleden
    Hymer T 598 Cl
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Tweedehands en gebruikte Tesla onderdelen

   Tesla is een Amerikaanse producent van elektrische auto’s. Het bedrijf vernoemd naar de natuurkundige en elektrotechnicus Nikola Tesla en werd in 2003 opgericht. Sinds de komst van Elon Musk als CEO heeft Tesla als doel om de traditionele auto met verbrandingsmotor te doen vervangen door de elektrische auto. Tesla heeft grote ambities en bouwt gestaag aan de verwezenlijking daarvan. Tot op heden heeft het merk enkele modellen gelanceerd, die ook op de Nederlandse markt echte verkoophits bleken. Rijd jij een Tesla en dient er een onderdeel van je auto vervangen te worden? Zoek daar dan naar bij een autosloperij.

   De verschillende Tesla modellen

   Het eerst geproduceerde model van het merk was de Tesla Roadster, een honderd procent elektrische sportwagen. Daarna volgde Tesla Model S, die na zijn lancering de bestverkochte elektrische auto werd. Na Model S kwam Model X, de snelste SUV ter wereld. Het nieuwste model is Tesla Model 3. Deze behoorde zelfs tot de bestverkochte modellen in Nederland in 2019.

   Tesla Onderdelen

   Waarom kies je voor de autosloperij

   Tesla heeft een betrouwbare reputatie als ambitieuze fabrikant van high-tech voertuigen. Natuurlijk kan het voorkomen dat er een onderdeel van jouw wagen kapot gaat. Een tweedehands onderdeel koop je, vanwege de lagere prijs, het liefst tweedehands. Een autosloperij demonteert de onderdelen vakkundig uit sloopwagens en test ze uitvoerig alvorens ze opnieuw te koop worden aangeboden. Bovendien geeft men tegenwoordig vaak een garantie af op de gebruikte onderdelen. Meestal geldt deze voor maximaal twaalf maanden.

   Welke onderdelen kun je bij autosloperijen vinden?

   Ook als je een elektrische wagen zoals een Tesla rijdt, kun je erop rekenen dat een autosloperij alles voor jou in huis heeft wat je zoekt. Of dat het nu gaat om banden, een buitenspiegel of een richtingaanwijzer.

   Let op: Omdat Tesla een vrij nieuw merk is, zijn de onderdelen vaak nog schaars en meestal duurder dan onderdelen voor merken die al langer op de markt zijn.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Tesla onderdelen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl