Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Audi Q5 verkopen

Audi is een Duits automerk. De Q5 is een Premium SUV. Het model straalt karakteristiek uit en heeft een hoog comfort, kent stijl en combineert dat met dynamiek. Hij ziet er strak en sportief uit. Daarnaast is de auto uitgerust met moderne snufjes: lichtmetalen velgen, Audi drive select, automatische dimmende binnenspiegel, comfortairconditioning, navigatiesysteem, noem het maar op!

Eigenschappen van de Audi Q5

De Audi Q5 is bekend om zijn krachtige motor. Hij heeft een vierwielaandrijving. De Audi Q5 behoort tot het SUV-segment. Het is een 5-deurs auto, heeft 6 versnellingen en is handgeschakeld. Hij heeft een voor- en achterwielaandrijving. De auto heeft een sterke motor met een vermogen van 180 pk. De motor is een viercilindermotor in lijn. De topsnelheid van deze auto ligt op 210 kilometer per uur, hij is in 8,5 seconde van 0 tot 100 kilometer per uur. De Audi Q5 rijdt 1 op 12,3.

Vergelijking met zijn voorganger

Een verschil met zijn voorganger, is dat de Q5 groter en lichter geworden. Hij is langer, breder en hoger geworden. Maar hij weegt wat lichter, al is dat afhankelijk van welke motor je kiest. Je hoort weinig omgevingsgeluid. Dit komt mede door het gestroomlijnde dak. Trillingen voel je bijna niet. De akoestiek is vrijwel perfect. Ook de carrosserie is sterk: een combinatie van aluminium en staal. Dit zorgt mede voor zijn stoere en strakke uiterlijk.

Audi Q5 verkopen

De Audi Q5 is geschikt voor elk wegdek, voor elk landschap. Dat merk je vrijwel meteen aan deze SUV als je erin rijdt. Het comfort die de auto heeft laat niets te wensen over. Elke dag weer zal je opnieuw genieten van deze auto. De Audi is niet meer alleen de auto van hoge piefen en directeuren. Het is de auto die voor iedereen kan zijn, de auto die modern, comfort en luxe biedt.

Staat van de auto

Deze comfortabele, dynamische en sportieve auto is een gewilde auto. Perfect om te kopen en te verkopen. Er zijn altijd wel menen die deze oude auto willen hebben, al is het alleen voor bepaalde onderdelen. Dus een kapotte motor, een koppakking die lek is, tweedehands of nieuw? Laat je niet kennen en doe daar je voordeel mee. Vraag een offerte aan om te zien hoeveel jouw Audi Q5 nog waard is!

Audi Q5 verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Audi Q5 verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl