Sloopauto verkopen? Bel ons op Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Citroën C2 verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Citroën C2 verkopen".

Citroën C2 verkopen

In 2003 verschenen er twee nieuwe auto’s op de markt voor de tot dan toe bekende Citroën Saxo. De nieuwkomers waren de C2 en de iets grotere C3. De C2 was op dat moment de kleinste auto in het assortiment van de Franse fabrikant, maar dat veranderde met de komst van de kleine stadsauto C1. Concurrenten van deze auto zijn onder andere de Peugeot 206 en de Renault Clio. In 2010 is de C2 opgevolgd door de DS3.

Verschillende varianten

In de loop der jaren zijn er verschillende varianten van de C2 op de markt gebracht, namelijk: Séduction, Caractère, VTR, VTS en tijdelijk als Image. De VTR en de VTS waren de sportieve uitvoeringen van de auto. De motoren variëren van 1.1, 1.4 tot 1.6 en van benzine tot diesel. Grappig genoeg wordt in China een andere auto op de markt gebracht onder de naam C2. Dat is namelijk de Peugeot 206 (Pongfeng Citroën C2).

Facelift

In 2007 en 2009 werd de auto subtiel gefacelift. Deze facelifts voegden geen grote wijzigen aan het design van de C2 toe.

Citroën C2 verkopen

Bent u in het bezit van de Citroën C2 en wilt u deze weg doen? Dan kunt u uitwijken naar de autosloperij of autosloop. Er kunnen verschillende redenen zijn om een bezoekje te brengen. Allereerst liggen schade of sloop natuurlijk voor de hand, maar dat hoeft niet vanzelfsprekend te zijn. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn autosloperijen namelijk ook in de mogelijkheid om oude auto’s te repareren en opnieuw op de markt te brengen. Tweedehands modellen zijn dan ook meer dan welkom.

Vergoeding

De vergoeding die u voor een C2 ontvangt is afhankelijk van de staat waarin de auto verkeert. Is het een sloper met veel schade? Dan zal het om een klein bedrag rond de honderd euro zijn. Is het een auto die de weg nog op kan? Dan zullen de kilometerstand en mankementen meegenomen worden in de waardepaling. De waarde kan oplopen tot meer dan duizend euro als het een goede auto is. De auto kan altijd gratis worden opgehaald.

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl