Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste onderdeel aanvragen
 • 4 min geleden
  Ford Focus C-max
 • 18 min geleden
  Audi Audi A4
 • 24 min geleden
  Renault 25 Txe U9
 • 24 min geleden
  Ford Fiesta
 • 40 min geleden
  Citroen Citroen C1
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Ford Transit (Connect) of Tourneo verkopen

Deze bestelbus van Ford is een van de populairste bestelbussen ter wereld. In 1965 werd deze auto voor het eerst op de markt gebracht en 40 jaar later waren er al zo’n 5 miljoen stuks verkocht.  Inmiddels worden aantallen van meer dan 8 miljoen genoemd. De auto werd in 2001 “Van of the Year” en zijn kleinere broertje de Transit Connect won in 2003 dezelfde. De multifunctionaliteit van deze auto is de reden dat deze auto zo populair is geworden. Je komt de Transit tegen als bestelwagen, minibus (Tourneo) voor meerdere passagiers, ambulance, oprijwagen, kampeerwagen en zelfs camper (waarbij de basis van een Transit wordt gebruikt).

Snel taxeren en verkopen?

Hebt u een Ford Transit (Connect) of Tourneo, maar bent u op zoek naar een nieuwe auto? Via onze website kunt u gemakkelijk een taxatie aanvragen. Na deze aanvraag kunt u uw tweedehands auto verkopen tegen een eerlijke prijs. De staat van uw auto maakt vrijwel niets uit, het heeft enkel invloed op de prijs die door ons op uw auto geboden wordt. Overtuigd dat u uw Ford Transit wilt verkopen, begin dan meteen met het aanvragen van een taxatie.

Ford Transit verkopen

Verkopen, ongeacht de staat van uw auto

Hebt u een Ford Transit, dan kunt u uw tweedehands Ford Transit verkopen aan ons. Maar ook een kapotte Ford Transit verkopen of een sloopauto Ford Transit verkopen behoort tot de mogelijkheden. Het enige dat u hoeft te doen is het aanvragen van een vrijblijvende taxatie, waarna de verkoop van uw Ford Transit kan plaatsvinden.

Uw tweedehands Ford Transit verkopen kan razendsnel!

Hebt u een defecte auto? Bijvoorbeeld een Ford Transit in de uitvoering bus of pickup, dan kunt u deze zoals u hierboven hebt kunnen lezen eenvoudig aan ons verkopen. Door het simpelweg invullen van het formulier op deze website ontvangt u direct een offerte. Gaat u akkoord met de offerte, dan wordt de verkoop van uw tweedehands Ford Transit snel afgehandeld. De auto wordt op de afgesproken plaats en tijd opgehaald, waarbij u direct het afgesproken bedrag ontvangt met daarbij het RDW vrijwaringsbewijs. Hierna is de verkoop van uw Ford Transit officieel afgerond. Benieuwd voor hoeveel u uw Ford Transit kunt verkopen? Ga nu aan de slag!

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Ford Transit (Connect) of Tourneo verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl