advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 min geleden
    Saab Saab 9-5
   • 11 min geleden
    Opel Corsa
   • 13 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 19 min geleden
    Dacia Duster
   • 29 min geleden
    Skoda Octavia
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Hyundai Getz verkopen

   De Getz is een kleine stadsauto van het merk Hyundai en rolt sinds 2002 van de band. Het nieuwe model, de facelift, kwam in 2006 uit en verschilt net iets van zijn voorganger. De voorkant, de lampen en ook het interieur werden opgefrist.

   Benzine en diesel

   Van de Hyundai Getz zijn diverse varianten op de markt. Zo zijn er 1.1, 1.3 en 1.4 liter benzinemotoren en is er voor de dieselliefhebber ook een 1.5 CRDI op de markt gebracht.

   Hyundai i20

   In 2008 verscheen een opvolger van de Hyundai Getz, namelijk de Hyundai I20. Deze I20 deed de Getz echter niet in zijn geheel verdwijnen. De veelzijdige stadsauto bleef namelijk als prijsknaller op de markt om te concurreren met bijvoorbeeld de 206 van Peugeot, de Punto van Fiat en de Clio van Renault. Op dit moment wordt de Getz alleen nog geleverd in het Verenigd Koninkrijk en in India.

   Hyundai Getz verkopen

   Ben je in het bezit van deze auto en wil je deze verkopen aan de autosloperij of autosloop? Dat kan! Het maakt niet uit in welke staat de auto verkeert. Gaat het om een sloopauto? Geen probleem, de vergoeding loopt dan uiteen van enkele tientjes tot soms wel honderden euro’s. Gaat het om een schadeauto of tweedehands auto? Dan kan de prijs al snel oplopen tot soms wel meer dan duizend euro. Bent u benieuwd geworden naar de waarde van uw Getz? Neem dan contact op met een medewerker van de sloperij. Uw auto zal worden besproken en aan de hand van de informatie zal vrijblijvend een bod worden uitgebracht. U bepaalt zelf wanneer en of u akkoord gaat en zit dus nergens aan verbonden.

   Hyundai Getz ophalen

   Wilt u dat de auto wordt opgehaald bij u thuis? Dat is geen enkel probleem. Ook niet rijdende auto’s en auto’s zonder APK kunnen kosteloos worden opgehaald. In overleg met u wordt de auto op een gewenst tijdstip afgevoerd.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Hyundai Getz verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl