Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste onderdeel aanvragen
 • 17 min geleden
  Bmw 3er Reihe
 • 25 min geleden
  Citroen Xsara Picasso
 • 33 min geleden
  Bmw 118d
 • 39 min geleden
  Bmw 3er Reihe
 • 47 min geleden
  Ford Ka
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Ligier Nova verkopen

Een Ligier Nova verkopen lijkt soms lastig, zeker als het gaat om een minicar met schade. Echter, een dergelijke schade brommobiel is zeer gewild door autosloperijen. De onderdelen die nog bruikbaar zijn worden gedemonteerd en gereinigd en vervolgens aangeboden aan garagebedrijven en particulieren om er reparaties mee uit te voeren.

Ligier is een bekende naam in de autowereld

Ligier is niet alleen bekend vanwege haar brommobielen. Sterker nog, de oorsprong van het merk ligt in de autoracerij. Ligier leverde auto’s voor zowel de Formule 1 als de 24 uur van Le Mans en andere wegwedstrijden. In de jaren ’70 en ’80 was het merk bij vlagen zeer succesvol. Halverwege de jaren ’80 verdween Ligier als merk, toen het bedrijf werd overgenomen door Benneton, dat vooral geïnteresseerd was in de Renault motoren die Ligier op dat moment gebruikte. De Ligier brommobielen worden vandaag de dag geproduceerd door hetzelfde bedrijf dat ook de Microcar produceert, eveneens een populaire fabrikant van brommobielen, waarvan er in Nederland vele duizenden rondrijden.

Onderdelen van de Ligier Nova zijn erg populair

Bezit je een Ligier Nova, of een ander type zoals de X-Too, dan kun je daar bij verkoop aan een autosloperij vaak nog een goede prijs voor krijgen. Onderdelen van deze brommobielen zijn namelijk erg populair. Een tweedehands onderdeel voor een Ligier brommobiel is namelijk goedkoper dan een nieuw onderdeel. Voor oudere modellen modellen geldt bovendien dat onderdelen niet altijd meer leverbaar zijn.

Verkoop je Ligier Nova

Wil je jouw Ligier Nova van de hand doen? Dan is verkopen aan de autosloperij een goede suggestie. Wilt je een brommobiel met schade verkopen, dan krijg je vaak toch nog een vergoeding. Je kunt de Ligier brommobiel aanbieden door contact op te nemen met de autosloper. Na de beoordeling van het voertuig wordt er direct een bod uitgebracht. Je bepaalt zelf of je daarmee akkoord gaat. In veel gevallen kan de brommobiel gratis worden opgehaald.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Ligier Nova verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl