advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 15 min geleden
    Volkswagen Polo
   • 15 min geleden
    Toyota Toyota Aygo
   • 27 min geleden
    Hymer T 598 Cl
   • 2 uur geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Opel Zafira
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Ligier Nova verkopen

   Een Ligier Nova verkopen lijkt soms lastig, zeker als het gaat om een minicar met schade. Echter, een dergelijke schade brommobiel is zeer gewild door autosloperijen. De onderdelen die nog bruikbaar zijn worden gedemonteerd en gereinigd en vervolgens aangeboden aan garagebedrijven en particulieren om er reparaties mee uit te voeren.

   Ligier is een bekende naam in de autowereld

   Ligier is niet alleen bekend vanwege haar brommobielen. Sterker nog, de oorsprong van het merk ligt in de autoracerij. Ligier leverde auto’s voor zowel de Formule 1 als de 24 uur van Le Mans en andere wegwedstrijden. In de jaren ’70 en ’80 was het merk bij vlagen zeer succesvol. Halverwege de jaren ’80 verdween Ligier als merk, toen het bedrijf werd overgenomen door Benneton, dat vooral geïnteresseerd was in de Renault motoren die Ligier op dat moment gebruikte. De Ligier brommobielen worden vandaag de dag geproduceerd door hetzelfde bedrijf dat ook de Microcar produceert, eveneens een populaire fabrikant van brommobielen, waarvan er in Nederland vele duizenden rondrijden.

   Onderdelen van de Ligier Nova zijn erg populair

   Bezit je een Ligier Nova, of een ander type zoals de X-Too, dan kun je daar bij verkoop aan een autosloperij vaak nog een goede prijs voor krijgen. Onderdelen van deze brommobielen zijn namelijk erg populair. Een tweedehands onderdeel voor een Ligier brommobiel is namelijk goedkoper dan een nieuw onderdeel. Voor oudere modellen modellen geldt bovendien dat onderdelen niet altijd meer leverbaar zijn.

   Verkoop je Ligier Nova

   Wil je jouw Ligier Nova van de hand doen? Dan is verkopen aan de autosloperij een goede suggestie. Wilt je een brommobiel met schade verkopen, dan krijg je vaak toch nog een vergoeding. Je kunt de Ligier brommobiel aanbieden door contact op te nemen met de autosloper. Na de beoordeling van het voertuig wordt er direct een bod uitgebracht. Je bepaalt zelf of je daarmee akkoord gaat. In veel gevallen kan de brommobiel gratis worden opgehaald.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Ligier Nova verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl