Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Mercedes-Benz Viano verkopen

De Mercedes-Benz Viano is een nog niet zo heel oude auto. Tussen 2003 en 2014 werd hij door de Duitse autofabrikant geproduceerd. De auto lijkt op een minibus. Is het een bus? Is het een auto? Of is het een auto die voor meerdere doeleinden geschikt is? Wat voor kenmerken heeft de Viano en is deze wel geschikt? We pluizen de Mercedes-Benz Viano voor je uit.

Technische specificaties van de Mercedes-Benz Viano

Dit type auto van Mercedes-Benz lijkt op een bus en heeft in zijn uitvoering vijf deuren. De auto heeft een automaat en vijf versnellingen. De aandrijving zit achter. De motor kent een viercilinder in lijn. Het maximale vermogen van de auto ligt op 150 pk. Binnen 13,6 seconden zit de auto van 0 op 100 kilometer per uur. Zijn snelheid bereikt hij op 174 kilometer per uur. Doordat hij groot is kan er ook veel bagage in worden opgeslagen. Het laadvermogen ligt op 875 kilo.

Andere kenmerken van de Viano

Het is een nieuwe variant op de Vito minibus. Naast de achterwielaandrijving heeft de Mercedes-Benz Viano ook een vierwielaandrijving. Hij is stevig en rijdt heerlijk op de weg. Schakelen gaat zonder schokken of stoten en de auto heeft een snel reactievermogen. Het nadeel is alleen dat hij best veel lawaai maakt. Achterin heb je twee rijen met stoelen. Je kunt zelfs meer stoelen plaatsen, zodat er zes mensen achterin kunnen. Of zelfs met een tafeltje. Er is been- en opbergruimte genoeg in de auto.

Voor- en nadelen van de Viano

De auto ziet eruit als een bus en zit ook als een bus: je zit hoog. Daardoor heb je goed zicht op de weg. Dat is zeer prettig. Het interieur kun je op verschillende manieren inrichten en je hebt handige opbergvakken. Een nadeel van de auto is dat hij lawaaierig is, zeker als je optrekt. De auto is prijzig, maar tweedehands of met de onderdelen kun je vast een betere prijs krijgen.

Autosloperij  Mercedes-Benz Viano

Heb jij een kapotte auto? Weet je niet wat je ermee moet? Verkoop hem aan de autosloop, Vraag naar mogelijkheden voor je schadeauto of ze onderdelen kunnen repareren of deze misschien kunnen hergebruiken. Jij krijgt betaalt voor je oude auto. Ideaal!

Mercedes-Benz Viano verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Mercedes-Benz Viano verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl