Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Mercedes G-Klasse verkopen

Ook four by four auto’s kunnen oldtimerstatus bereiken. Dat blijkt wel uit de Mercedes G klasse. Een auto die nog altijd goed te verkopen is.

Direct een Mercedes G-Klasse verkopen:

Sloopauto kenteken

De geschiedenis van de Mercedes G klasse is nog relatief kort. De four by four werd namelijk in 1979 voor het eerst geïntroduceerd. Dit was echter in een tijd waarin de SUV nog lang niet zo populair was als hij in de jaren daarna zou worden. Het is ook om die reden dat de Mercedes G klasse populairder is dan vele andere SUV-modellen. De auto is dan ook nog altijd in productie. Auto’s die over zo’n lange periode in gebruik blijven, zijn zeldzaam binnen de Mercedesfamilie.

Naast de weg

Hoewel de Mercedes G klasse tegenwoordig graag gezien is bij oldtimerliefhebbers was het doel in eerste instantie duidelijk anders. De auto moest niet op de weg, maar juist daarnaast goed presteren. Tests met de prototypes werden dan ook op plekken als de dichte Duitse bossen, maar ook de Sahara, gedaan. Toch kreeg hij al snel aandacht op de weg. De auto werd namelijk in het eerste jaar van productie gebruikt voor de iconische Pausmobiel. De toenmalige paus deed in die periode Stuttgart, de thuishaven van het model, aan met een bezoek.

Nog altijd in productie

De Mercedes G-Klasse wordt tot op de dag van vandaag geproduceerd. Binnen de Mercedesfamilie is het daarmee de één-na-langstlopende productielijn van dit moment. Wel is men sinds 1990 uitsluitend met de productie van de G461 in de weer. De G460 vind je daarom dus alleen nog maar tweedehands. Van de G460 zijn dan ook slechts iets meer dan vijftigduizend exemplaren wereldwijd in omloop gegaan. Dit had mede te maken met het feit dat off-roadauto’s destijds vooral voor een specifiek publiek aantrekkelijk waren. Het grote publiek richtte zich meer op economy cars.

Mercedes Benz G klasse verkopen

Een Mercedes Benz G klasse verkopen in goede staat levert je al snel een goed bedrag op. Dat komt vooral omdat de auto qua interieur nog altijd aan de standaard van de huidige tijd voldoet. Ook al is hij al sinds 1979 op de markt. Ook zijn robuuste, vierkante uitstraling spreekt veel verzamelaars aan. Tel daar zijn voor de automarkt zeldzaam lage oplage bij op en de goede prijs is te verklaren. Autosloperij.nl is bekend met dergelijke auto’s en koopt deze auto daarom in iedere staat. Van sloopauto en schadeauto tot oude en tweedehands auto.

Mercedes G-Klasse verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Mercedes G-Klasse verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl