advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 5 sec geleden
    Peugeot Boxer
   • 7 min geleden
    Saab Saab 9-5
   • 16 min geleden
    Opel Corsa
   • 18 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 24 min geleden
    Dacia Duster
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Microcar MC1 verkopen

   Bezit je een Microcar MC1 en wil je deze verkopen? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Het kan gaan om een schade minicar, maar het kan ook zijn dat u de brommobiel als tweedehands voertuig wilt verkopen, omdat er nog wel mee gereden kan worden, eventueel na reparatie. Je kunt de Microcar te koop aanbieden aan een autosloper. Deze kan de wagen soms herstellen, maar in veel gevallen zullen de nog bruikbare onderdelen worden gedemonteerd en gereinigd om vervolgens voor ter verkoop te worden aangeboden.

   Microcar is de bekendste brommobiel

   Het Franse merk Microcar is zo bekend, dat sommigen denken dat een brommobiel en een Microcar hetzelfde is. Dat is niet zo, er zijn meerdere merken brommobielen. Microcar wordt in dezelfde fabriek geproduceerd als het merk Ligier, dat ook brommobielen op de markt brengt. Dealers bieden dan ook vrijwel altijd beide merken aan.

   De Microcar is enorm populair in Nederland

   De Microcar, of het nu gaat om de MC1, de MC2, de Virgo of één van de nieuwere modellen, is erg populair in Nederland. Het grote voordeel van een Microcar is immers dat je ermee mag rijden zonder een autorijbewijs. Er is wel een brommerrijbewijs voor nodig en de minimumleeftijd voor de bestuurder is 16 jaar. Deze brommobiel heeft, net zoals zijn soortgenoten, een maximale snelheid van 45 km/u. De auto mag niet op de snelweg komen en niet op autowegen.

   Onderdelen voor de Microcar MC1 kopen bij de autosloper

   De reden waarom autosloperijen graag een auto met schade van het merk Microcar kopen, is dat de onderdelen gewild zijn. Als een Microcar gerepareerd moet worden is het immers een stuk voordeliger om daarvoor een tweedehands onderdeel te gebruiken. Dit scheelt ook voor de eigenaar veel geld, en veel garagehouders zijn dan ook graag bereid moeite te doen om gebruikte onderdelen van sloopauto’s te bestellen.

   Verkoop je Microcar MC1 voor een aantrekkelijke prijs

   Je Microcar MC1 verkopen voor een scherpe prijs lukt vrijwel altijd bij de autosloperij. Als je een brommobiel met schade hebt en je wilt er nog een goede prijs voor krijgen, vraag dan of de autosloperij een bod doet. Dit bod is meestal gebaseerd op de beschrijving en foto’s. Het staat je uiteraard vrij om het bod wel of niet te accepteren. De Microcar wordt na verkoop meestal gratis bij u opgehaald door het autosloopbedrijf.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Microcar MC1 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl