Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 45 min geleden
  Opel Tigra
 • 46 min geleden
  Opel Tigra
 • 48 min geleden
  Bmw 1er Reihe
 • 49 min geleden
  Renault Twingo
 • 59 min geleden
  Toyota Toyota Yaris
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Mini Cooper verkopen

De Mini Cooper is één van de weinige auto’s die zo beroemd is dat hij een uithangbord voor een heel land wordt. De Mini Cooper veranderde de autowereld dan ook voorgoed.

Direct een Mini Cooper verkopen:

Mini Cooper verkopen

Wie aan een Mini Cooper denkt, denkt ook direct aan Engeland. Aan de mosgroene Mini waarin Mister Bean rijdt bijvoorbeeld. Of aan één van de talloze andere Engelse films en series waarin deze iconische auto een rol had. Dat komt omdat de Mini Cooper één van de meest invloedrijke auto’s in de geschiedenis is geworden. Een auto die veel veranderde voor de autobranche, maar ook voor de autorijder. Dat kwam vooral door het steekwoord efficiëntie. Stadsauto’s moesten namelijk efficiënter worden om een echt succes te worden.

Invloedrijk

De Mini Cooper die in 1959 op de markt kwam was zeer revolutionair. Door handig te passen en meten was de kleine auto voor vier vijfde te gebruiken om mensen en bagage te vervoeren. Zelfs de rolramen werden ingewisseld voor schuiframen. Omdat de auto zeer compact was, en dus geschikt voor stadsverkeer, won hij daarom snel aan populariteit. Bovendien werd de Cooper zo ontwikkeld dat hij zuinig was in brandstofverbruik. Iets wat ook in de jaren vijftig en zestig al zeer sterk speelde onder de bevolking.

De naam Mini

Hoewel het model eigenlijk vooral bekend is als de Mini heeft hij in werkelijkheid vele namen gedragen. Wanneer we het hebben over de oldtimers uit de periode tussen 1959 en 1967 dan gaat het eigenlijk over de Austin Mini of de Morris Mini. De Britse moedermaatschappij BMC bracht het model namelijk onder de vlag van beide merken uit. Overigens werd in verschillende landen ook toen al voor andere namen gekozen. Pas na deze periode werd Mini een op zichzelf staand merk.

Waarom de Mini Cooper verkopen

De stadsauto is in de afgelopen jaren aan een revival bezig. De oude modellen die enige tijd niet meer interessant waren zijn opgepoetst en opnieuw in productie genomen. Dit heeft ook zijn weerslag op de oldtimers. Een Mini Cooper verkopen lijkt gemakkelijker dan ooit. Ook al is dit altijd al het geval geweest. Van de eerste generatie zijn er bovendien meer dan een miljoen in omloop gebracht. Wilt u uw Mini Cooper verkopen aan de autosloperij of autosloop? Dat kan! Wij kopen uw tweedehands, oude (met en zonder apk of keuring), sloopauto of schadeauto.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Mini Cooper verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl