advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 26 min geleden
    Volvo Fm
   • 34 min geleden
    Opel Corsa
   • 34 min geleden
    Nissan Micra 1.3e 3hb E2
   • 39 min geleden
    Ford Transit
   • 40 min geleden
    Renault Megane Scenic
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Nissan Galloper verkopen

   Er zijn verschillende varianten van de Galloper. Het is een echte SUV/Cross-over. De naam klinkt wel een beetje als ‘galop’, wat met paarden te maken heeft. En laat de Galloper dan ook net geschikt zijn om te rijden met een paardentrailer. Hij kan namelijk wel 3000 kilo geremd aanhanger gewicht trekken. Dit is best wel ideaal als je een aanhangwagen er aan wilt koppelen of een trailer.

   Eigenschappen van de Galloper

   Hij heeft vijf deuren, rijdt op een automaat en er kunnen zeven passagiers in zitten. De auto heeft een voorwielaandrijving en rijdt op benzine. Met een vermogen van 141 pk is het een prima auto. Hij heeft zes cilinders in V-vorm. De topsnelheid van deze auto ligt op 162 kilometer per uur en binnen 15,1 seconde trekt hij op van 0 tot 100 kilometer per uur. Hij rijdt gemiddeld 1 op 7. Dat is niet heel zuinig, maar fijn rijden doet hij wel.

   Nissan Galloper verkopen

   De Nissan Galloper is een prima auto om in te rijden. Hij is sterk, rijdt comfortabel en ideaal als je paarden hebt, vanwege de trekkracht. Dus denk maar niet dat je je auto niet zou kunnen verkopen. Heb je thuis nog een Galloper hebt waarin je eigenlijk niet meer wilt rijden? Neem eens contact met ons op of met een autosloperij in de buurt. Zij kunnen bepalen wat de waarde is van je auto op dit moment. Je hoort al snel wat de auto je nog op zou kunnen leveren.

   Kwaliteiten van de Galloper

   De Nissan Galloper heeft uitstekende terreinkwaliteiten. De oude Mitsubishi Pajero was al een goede auto, maar de Galloper kan nog meer. Hij zou nog beter zijn als er een aanpassing had plaatsgevonden met betrekking op de banden. Met de Galloper heb je een ware klimgeit die je naar gebieden brengt waar je alleen maar van durfde te dromen. Dus met de Galloper ben je verzekerd van veiligheid, betrouwbaarheid en bescherming. Een goede auto om en lekker mee rond te trekken.

   Staat van de auto

   Wat is de staat van je Nissan Galloper? Is het een schadeauto of inmiddels al een sloopauto? Kun je ermee rijden of rijd je dan zonder keuring? De autosloop kijkt nergens meer van op.  In welke staat je auto ook verkeert, je kunt altijd met je schadeauto langskomen om te kijken wat hij nog oplevert. Kom snel met je oude auto langs en ontdek wat hij waard is.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Nissan Galloper verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl