Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Nissan Navara verkopen

De pick-up Navara is een model van het automerk Nissan. Deze pick-up (D22, D40 en D23 ) wordt verkocht in Azië, Europa en Australie onder de naam Navara en in de continenten Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Midden-Amerika onder de naam Nissan Frontier of NP300. Het model (eerste generatie D22) kwam in 1997 op de markt als opvolger van de D21 (Datsun Truck) en werd in 2014 vervangen door de D23 (nog steeds Navara). De naam is afkomstig van de gelijknamige Navarra regio in Noord Spanje. De Europese variant wordt nog steeds in Barcelona gemaakt.

Nissan Navara verkopen?

Nissan Navara verkopen

Ben je in het bezit van een Navara en wil je hier graag snel van af? Dan kun je deze online aanbieden en opladen halen door de autosloperij of autosoloop. De Navara is een populaire pick-up over heel de wereld en daarom wordt een eerlijke vergoeding betaald. Het maakt niet uit of de auto schade opgelopen heeft, een kapotte motor heeft, geen apk of keuring heeft of als de versnellingsbak kapot is gegaan. De waarde van uw sloopauto of tweedehands auto wordt altijd gebaseerd op de staat waarin deze verkeert, het type, het bouwjaar, de kilometerstand en diverse andere factoren.

Nissan Navara verkopen

Eerste generatie D22:

De eerste generatie werd geproduceerd van 1997 tot 2004. In 2000 kreeg het model een facelift. Er waren van de eerste generatie veel modellen op de markt, zoals modellen met 2WD en 4WD, met een diesel motor met en zonder turbo en varianten die verschilden van 2 liter tot 3.3 liter. Overigens werd dit model in bepaalde landen ook onder andere namen op de markt gebracht, zoals Fiera (Bolivia), Terrano (Chili), Datsun (Japan) en NP300 (Mexico).

Tweede generatie D40

De tweede generatie kwam in 2005 op de markt. Nissan vernieuwde het model compleet. In de jaren 2009 en 2010 volgde een facelift.

Derde generatie D23

De derde generatie volgde in 2014. Net als in het verleden kwamen hiervan verschillende varianten op de markt. De meeste voorname variant die je tegenkomt is de dubbele cabine met open laadbak.

Nissan Navara verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Nissan Navara verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl