Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Nissan Patrol verkopen

De Nissan Patrol is een Japans automerk. Het is een vierwiel aangedreven auto die in Japan is geproduceerd en over de hele wereld verkocht is. Sinds 1951 is deze auto al op de markt en krijgt elke keer weer een nieuwe uitvoering. Zijn stoere uiterlijk gaat al die jaren mee, telkens in een nieuw jasje.

Features van de Nissan Patrol

De Nissan Patrol is een auto die in een driedeurs-uitvoering en in een vijfdeurs-uitvoering beschikbaar is. Ze zijn gebruiksvriendelijk, praktisch en gemaakt om reizen gemakkelijker en veiliger te maken. De Nissan Patrol heeft een stoere uitstraling, dat heeft hij altijd al gehad. Maar in de loop van de jaren is comfort en entertainment ook een belangrijk onderdeel geworden. Muziek mag niet ontbreken en tegenwoordig zit er een ingebouwd navigatiesysteem bij. Ook de stoelen zijn zo ontworpen, dat ze een goed zitcomfort moeten bieden.

Nissan Patrol: van vroeger tot nu

Het begon allemaal met de 4W60. Het eerste model van de Nissan. Het leek meer een soort jeep, had drie deuren, en een motor van 3.7 liter. Niet lang daarna volgde de Nissan Patrol 60. Een betere variant op de 4w60. Ook deze auto had een 3deurs-uitvoering, maar kon 4.0 liter aan. In de jaren tachtig kwam er een nieuwe uitvoering: de Nissan Patrol 160: een combinatie tussen een jeep en een stationwagen. In een driedeurs en vijfdeurs-uitvoering aanwezig. In de jaren negentig kwam de Y60. Deze variant was toch wel anders. Het comfort kreeg meer aandacht, grotere wielen en remmen, een oliekoeler en de brandstofinspuiting. Daarna kwamen nog de Y61 en de Y62. De motor is bij deze auto’s veel krachtiger. Hij kan 5.6 liter hebben en ziet eruit als een fullsize SUV met 5 deuren.

Nissan Patrol verkopen

Nissan staat voor kracht. De vierde en vijfde uitvoering van de Patrol wordt door het Ierse leger gebruikt, dus kracht moet de auto zeker uitstralen. Daarnaast staat de auto voor zekerheid en comfort. Zeker de Patrol van tegenwoordig. Deze sterke auto biedt je meer dan alleen ondersteuning. Het is meer een sportieve stoere auto dan een stadsauto. Is de koppakking lek? Is het een oude auto of misschien een goede auto met schade? Bij de autosloperij hebben ze altijd interesse. Kijk snel naar de mogelijkheden.

Nissan Patrol verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Nissan Patrol verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl