advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 11 min geleden
    Volkswagen Polo
   • 12 min geleden
    Toyota Toyota Aygo
   • 23 min geleden
    Hymer T 598 Cl
   • 2 uur geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Opel Zafira
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Nissan Serena verkopen

   De Nissan Serena is een soort van minibusje, heeft vijf deuren en is iets groter dan de bekende Nissan Vanette. Hij werd gezien als compacte personenbus, maar elke generatie van de Serena is weer wat groter geworden. De naam Serena komt uit het Latijn en betekent sereen, helder, aangenaam.

   Specificaties van de Nissan Serena

   De Nissan Serena is een grote auto die voor meerdere doeleinden kan worden ingezet. Hij heeft vijf deuren, is handgeschakeld en er kunnen zeven mensen in zitten. De auto had altijd een achterwielaandrijving, maar is ook te verkrijgen met voorwielaandrijving en vierwielaandrijving. Hij rijdt op benzine en heeft een viercilindermotor in lijn. Binnen 13 seconde trekt de auto op van 0 tot 100 kilometer per uur. Zijn topsnelheid ligt op 170 kilometer per uur. Hij rijdt gemiddeld ongeveer 1 op 10 kilometer. Er kan 60 liter in de tank en heeft een vermogen van 126 pk.

   De concurrentie van de Serena

   Een concurrent van de Nissan Serena is de Toyota Noah. Al lijken ze niet zoveel op elkaar wat betreft het uiterlijk, er zijn wel degelijk overeenkomsten tussen de twee. Beide auto´s bieden ruimte aan zeven passagiers. Er is ook genoeg laadruimte in beide auto’s. Ze bieden een duurzame motor, komen goed uit de test. Toyota Noah verschilt van de Serena door meerdere motoropties aan te bieden. Beide merken staan bekend om betrouwbaarheid en duurzaamheid.

   Auto verkopen?

   Heb jij thuis nog een Nissan Serena staan waar je eigenlijk niets meer mee doet? Deze prima auto kun je tegenwoordig nog goed verkopen. Een gezinsauto als deze is nog wel wat waard. Het geeft niets als niet elk onderdeel meer even goed werkt. De auto kan ook in losse onderdelen verkocht worden namelijk. De goede stoelen, bepaalde technische features, zoals de motor, kunnen nog wel wat opleveren. Kijk eens online naar de verschillende mogelijkheden.

   Nissan Serena autosloop

   Rijd jij in een tweedehands Nissan Serena? Is het inmiddels een auto met schade of rijdt deze zonder keuring rond? Dan is het misschien tijd om je oude auto weg te doen. Bij de autosloop of de lokale autosloperij kunnen ze kijken wat ze nog met jouw tweedehands auto kunnen doen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Nissan Serena verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl