Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 4 min geleden
  Volkswagen Touran
 • 6 min geleden
  Seat Mii
 • 24 min geleden
  Opel Meriva-a
 • 39 min geleden
  Volkswagen Golf
 • 40 min geleden
  Volkswagen Caddy Tdi 77 Kw Bestel
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Range Rover verkopen

Als er één auto niet meer weg te denken is uit het autolandschap is het de Range Rover wel. Het vlaggenschip van het merk Land Rover wordt al zeer lang geproduceerd. Het kan ook niet anders dan dat je direct weet over welke auto het gaat als de naam Range Rover valt. Toen men echter begon met het maken van de Range Rover was het echter alles behalve vanzelfsprekend dat dit type een succes zou gaan worden. Het duurde zelfs enige tijd voordat het daadwerkelijk van produceren kwam.

Range Rover verkopen

Range Rover verkopen

Van off-road naar road rover

Al in 1951 begonnen de technici te onderzoeken hoe ze het off-road model van Land Rover konden omvormen naar een auto voor de openbare weg. Dat lukte, maar het plan verdween toch in de ijskast. Pas aan het eind van de jaren zestig werd het stof van de ideeën geblazen en dacht men dat het grote publiek klaar was voor een vernieuwend model. De auto ging in productie om in 1970 klaar te zijn voor presentatie.

Bijzonderheid

Hoewel een Range Rover verkopen in het begin niet gemakkelijk bleek, werd hij wel op een andere manier populair. De auto was namelijk vanaf het prille begin volgens velen al een kustobject. Zo kon je dus in het begin van de jaren zeventig al naar exposities. Gloednieuwe Range Rovers werden tentoongesteld in bijvoorbeeld het Louvre in Parijs. Daar vond men namelijk dat de auto het toonbeeld van industrieel design was. Ook tegenwoordig kun je nog altijd verschillende Range Rovers tentoongesteld zien. Bijvoorbeeld modellen die voor speciale doelen werden gebruikt.

Meer modellen

Lange tijd was de Range Rover de enige Land Rover waarvoor reclame werd gemaakt als wegmodel. Land Rover produceerde wel andere modellen, maar die waren echt bedoeld voor moeilijk begaanbare wegen. De afgelopen jaren zijn er meer modellen voor de openbare weg bij gekomen. Onder andere meer variaties op de originele Range Rover werden aan het assortiment toegevoegd. Die is overigens ook nog altijd in productie. Tegenwoordig produceert Land Rover de vierde generatie van het iconische model. Die heeft alle oude generaties vervangen.

Pas op de naam

Als je je Range Rover verkopen wilt, let er dan op dat je hem de goede naam meegeeft als je hem verkopen gaat. Land Rover heeft namelijk lange tijd alle modellen onder exact dezelfde naam verkocht. Pas later ging men ertoe over om elk type een eigen label te geven. Omdat de oudere Range Rovers inmiddels voor verzamelaars gewilde objecten zijn kan de naamgeving belangrijk zijn. Zij zoeken namelijk specifiek op bepaalde edities van de Range Rover.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Range Rover verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl