Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Renault Mascotte verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Renault Mascotte verkopen".

Renault Mascotte verkopen

In 1999 kwam Renault met de Renault Mascott. Dit is een kleine vrachtwagen of een zeer grote bestelbus. Dit is de vervanger van de Renault Messenger. Het is een zeer stevige auto die zijn vermogen verdeelt door middel van achterwielaandrijving of op beide assen door middel van een vierwielaandrijving. Ook is de auto beschikbaar in voor- en achterwielaandrijving.

Technische gegevens van de Renault Mascott

De topsnelheid van deze auto ligt op ongeveer 140 kilometer per uur. Met een vermogen van 150 pk is heeft de Mascott een prima dieselmotor. De auto heeft ook versies die op benzine rijden. Het is een vierdeursauto, met maar liefst negen zitplaatsen. De auto rijdt op Diesel en is handgeschakeld. De motor heeft vier cilinders in lijn en een cilinderinhoud van 2298 cc. Gemiddeld rijdt de auto 1 op 13,9.

Renault Mascott verkopen

De Renault Mascott is een flinke auto en zeer geschikt voor meerdere personen of als bedrijfswagen. Heb jij er één thuis staan waar je niets meer mee kunt? Is het tijd voor een andere auto? Doe de Mascott niet zomaar weg. Als je er geen raad mee weet, kun je langs de autosloop gaan. Ze gaan de auto niet per se slopen, maar kijken of er bruikbare onderdelen zijn. Als de auto beschadigd of kapot is, krijg je voor losse onderdelen iets betaald. Rijdt de auto nog goed? Dan krijg je een algeheel bod voor je auto. Aan jou de keus of je daar iets mee doet. Het kan namelijk snel gaan en je auto wordt snel verkocht.

Renault naar de sloop

Wil je je jouw Mascott verkopen? Dan kan dat zonder problemen bij de autosloop. Dit is niet alleen een plek voor sloopauto’s, maar is ook prima geschikt voor oude, tweedehands en nog rijdende auto’s. Het maakt niet uit of de auto met of zonder apk-keuring is. De waarde van de schadeauto bepaalt de autosloper. Dit gaat op basis van de staat waarin deze verkeert. Je kunt dus heel gemakkelijk wat verdienen aan je oude auto, ook al is deze beschadigd of kapot.

 

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl