Sloopauto verkopen? Bel ons op Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Renault Megane Scenic verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Renault Megane Scenic verkopen".

Renault Megane Scenic verkopen

Hoewel je het misschien niet zo denken of er niet van op de hoogte bent, is de Renault Megane Scenic een unieke en bijzondere auto. Dat komt omdat deze auto de eerste Europese auto in zijn klasse was. De auto combineerde de ruimte van een MPV met de prijs van een hatchback en was daarmee de eerste vijfzitter op het chassis van een hatchback (de Renault Megane). In de daarop volgende jaren hebben concurrenten zich laten inspireren door deze auto: Opel kwam met de Zafira, Citroën met de Xsara Picasso en Mitsubishi met de Spacestar. In 1997 werd de auto uitgeroepen tot auto van het jaar.

Goedkoop en veel ruimte

De reden dat de Renault Megane Scenic snel populair werd, was de prijsklasse waarin de auto zich bevond. Veel gezinnen met 2 of 3 kinderen hadden geen geld om een grote MPV aan te schaffen, terwijl ze toch veel ruimte nodig hadden. Renault sprong slim in dit gat en wist de ruimte toegankelijk te maken voor het grote publiek met een kleine portemonnee. Inmiddels is de Scenic in vier generaties op de markt gebracht. De Renault Megane Scenic, de Renault Scenic  I, de Renault Scenic II en de Renault Scenic III.

Grand Scenic

Voor grotere gezinnen kwam Renault in de loop der jaren met een nog grotere variant van deze MPV. Deze Grand Scenic bood niet langer zitplaats aan vijf personen, maar zelfs aan zeven personen.

Renault Scenic verkopen

De Renault Megane Scenic is een gewilde auto in alle delen van de wereld. Dat maakt de auto relatief gemakkelijk gemakkelijk te verkopen. Bezit u een sloopauto of schade auto (met of zonder apk)? Dan kunt u deze aanbieden bij de autosloperij. Ook tweedehands auto’s in goede staat worden tegenwoordig ingekocht. De vergoeding die u ontvangt voor uw voertuig hangt af van de staat waarin deze verkeert. U kunt telefonisch het een en ander doornemen met de medewerker om de vergoeding te bepalen.

Onderdelen Renault Scenic

Vanwege de grote hoeveelheid aanbod van Scenic’s is er een hoop te verkrijgen bij de sloperij. U vindt bruikbare, gebruikte en tweedehands auto onderdelen tegen een goede prijs.

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl