Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Seat Inca verkopen

De Seat Inca was een bestelwagen en geproduceerd door het Spaanse automerk Seat. De productie kwam opgang in 1995 en duurde tot 2004. Dit model heeft zijn inspiratie van de Seat Ibiza II. De auto is een sterke auto die maar liefst 1000 kilo kan trekken en dat een laadvermogen van 550 kilo heeft.

Technische gegevens van de Seat Inca

Zoals al benoemd kan deze bestelwagen wel 1000 kilo trekken. De tankinhoud is maar liefst 54 liter. De Seat Inca rijdt op Diesel en heeft een motorinhoud van 1895 cc. Hij heeft een viercilindermotor in lijn. De auto heeft een voorwielaandrijving en is handgeschakeld met vijf versnellingen. Zijn topsnelheid ligt op 144 kilometer per uur en bereikt de 100 kilometer in 20,1 seconde. Het is geen onzuinige auto met zijn 1 op 16 gemiddeld.

Is de Seat Inca nog geld waard?

De Seat is van Spaanse oorsprong en is een betrouwbaar merk. Hoe veel geld de auto nog waard is, hangt af van de staat van de auto. Neem vrijblijvend contact op met de autosloper om te kijken in welke staat je auto verkeert, hoe de auto eraan toe is en het bouwjaar van de auto. Op basis van deze gegevens zal er bepaald worden hoeveel de auto waard is. Er wordt een bod op de auto gedaan en je beslist zelf hierop in te gaan of niet.

De Seat Inca verkopen?

Ben jij de trotse eigenaar van een oude auto Seat Inca, maar is het inmiddels tijd voor een andere auto? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij kunnen je helpen met de verkoop van je eventueel kapotte auto. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook kun je het formulier op onze website invullen. Je krijgt op basis van de ingevulde gegevens een passend bod. Ga je hiermee akkoord? Dan halen wij gratis je schadeauto op en krijg je gelijk het bedrag van ons. Vindt je dat we te weinig bieden? Dan kun je zelf advertenties en foto’s van je oude auto plaatsen en hopelijk met een koper overeenkomen over de prijs.

Seat Inca verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Seat Inca verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl