advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 min geleden
    Suzuki Alto
   • 10 min geleden
    Peugeot Boxer
   • 17 min geleden
    Saab Saab 9-5
   • 26 min geleden
    Opel Corsa
   • 28 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   SsangYong Rexton verkopen

   De SsangYong Rexton is een SUV uit Zuid-Korea die sinds 2001 geproduceerd wordt. De SUV wordt gezien als een terreinwagen. De Mercedes-Benz M-klasse is een inspiratie voor de Rexton. Er is plaats voor zeven passagiers, maar als je meer laadruimte wilt, kun je de laatste rij inklappen. De SsangYong Rexton is een luxe SUV, maar heeft voldoende capaciteiten als terreinwagen.

   Features van de SsangYong Rexton

   De SsangYong Rexton is een vijfdeurs SUV en heeft een mooi breed uiterlijk. De auto heeft een automaat met zeven versnellingen. De Rexton heeft een 4X4 aandrijving, heeft een vermogen van 181 pk, maar dan praten we over het nieuwste model. Andere modellen eerder hadden een vermogen van 178 pk of daarvoor zelfs 155 pk. In de beginjaren lag dit zelfs op 143 pk.

   De SsangYong Rexton vroeger en nu

   De auto wordt sinds 2001 geproduceerd, maar in 2006 kwam er een verandering. Het model werd aangepast, om het comfort te verbeteren. Uiteindelijk is in 2016 de auto nog een keer aangepast. De oude motor met een vermogen van 155 pk werd vervangen door 178 pk en de 2.0 dieselmotor door een 2.2 liter motor. De vierde generatie van de Rexton is sterker, ruimer, stijlvoller en veiliger. De SUV rijdt erg fijn en zorgt voor gemak en bescherming tijdens het rijden.

   SsangYong Rexton verkopen

   De SsangYong Rexton is verkrijgbaar met 3 motoren, elk gekoppeld aan een vierwielaandrijving. Dus mocht je deze auto thuis hebben staan en niet meer gebruiken? Verkopen kan lastig zijn, maar dat hoeft niet als je naar de autosloperij gaat. Wij geven je gelijk een offerte mee van de waarde van de auto. Aan jou de keus of je met de prijs akkoord gaat of liever zelf op zoek gaat naar een potentiële koper die hem rechtstreeks bij je koopt.

   SsangYong Rexton schade?

   Is je SsangYong Rexton een auto met schade en denk je daarom dat hij niets meer oplevert? Dat is namelijk niet zo. Bij de autosloper kunnen ze ook de losse onderdelen gebruiken. Dit hergebruiken ze om andere schadeauto’s te repareren. Je krijgt betaalt voor de waarde van de nog bruikbare onderdelen. Zo houd je toch nog iets extra’s over.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "SsangYong Rexton verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl