Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

SsangYong Rexton verkopen

De SsangYong Rexton is een SUV uit Zuid-Korea die sinds 2001 geproduceerd wordt. De SUV wordt gezien als een terreinwagen. De Mercedes-Benz M-klasse is een inspiratie voor de Rexton. Er is plaats voor zeven passagiers, maar als je meer laadruimte wilt, kun je de laatste rij inklappen. De SsangYong Rexton is een luxe SUV, maar heeft voldoende capaciteiten als terreinwagen.

Features van de SsangYong Rexton

De SsangYong Rexton is een vijfdeurs SUV en heeft een mooi breed uiterlijk. De auto heeft een automaat met zeven versnellingen. De Rexton heeft een 4X4 aandrijving, heeft een vermogen van 181 pk, maar dan praten we over het nieuwste model. Andere modellen eerder hadden een vermogen van 178 pk of daarvoor zelfs 155 pk. In de beginjaren lag dit zelfs op 143 pk.

De SsangYong Rexton vroeger en nu

De auto wordt sinds 2001 geproduceerd, maar in 2006 kwam er een verandering. Het model werd aangepast, om het comfort te verbeteren. Uiteindelijk is in 2016 de auto nog een keer aangepast. De oude motor met een vermogen van 155 pk werd vervangen door 178 pk en de 2.0 dieselmotor door een 2.2 liter motor. De vierde generatie van de Rexton is sterker, ruimer, stijlvoller en veiliger. De SUV rijdt erg fijn en zorgt voor gemak en bescherming tijdens het rijden.

SsangYong Rexton verkopen

De SsangYong Rexton is verkrijgbaar met 3 motoren, elk gekoppeld aan een vierwielaandrijving. Dus mocht je deze auto thuis hebben staan en niet meer gebruiken? Verkopen kan lastig zijn, maar dat hoeft niet als je naar de autosloperij gaat. Wij geven je gelijk een offerte mee van de waarde van de auto. Aan jou de keus of je met de prijs akkoord gaat of liever zelf op zoek gaat naar een potentiële koper die hem rechtstreeks bij je koopt.

SsangYong Rexton schade?

Is je SsangYong Rexton een auto met schade en denk je daarom dat hij niets meer oplevert? Dat is namelijk niet zo. Bij de autosloper kunnen ze ook de losse onderdelen gebruiken. Dit hergebruiken ze om andere schadeauto’s te repareren. Je krijgt betaalt voor de waarde van de nog bruikbare onderdelen. Zo houd je toch nog iets extra’s over.

SsangYong Rexton verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "SsangYong Rexton verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl