Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Toyota Celica verkopen

De Toyota Celica is een automerk van de Japanse autofabrikant Toyota. De auto is een sportauto in de coupéklasse. In 1970 werd de eerste versie van de Celica geïntroduceerd, maar daarna zijn er zeker nog wel zes generaties gekomen. De auto was in verschillende modellen verkrijgbaar: als coupé, als liftback (een hatchback waarbij de daklijn minder steil afloopt) en als cabriolet.

Toyota Celica vroeger en nu

In 1970 tijdens de Tokyo Motor Show werd de eerste generatie Celica geïntroduceerd. In eerste instantie was de Celica een tweedeurs sedan. Het belangrijkste aan deze auto was stijl en rijplezier. Op basis van een sedanuitvoering van de Toyota Carina werd de Celica gebouwd. De motoren hadden minder dan twee liter inhoud, dat paste bij de lokale wetgeving van die tijd. De bedoeling was om de Celica te verkopen op de Noord-Amerikaanse markt. In totaal zijn er zeven generaties van de Toyota Celica gekomen.

Technische gegevens van de Celica

De Toyota Celica rijdt op benzine, de auto heeft een viercilinder motor. De Celica heeft een voorwielaandrijving en zes versnellingen. Binnen 8,7 seconde trekt de auto zich op van 0 tot 100 kilometer per uur. Zijn topsnelheid ligt op 205 kilometer per uur. Erg zuinig is hij niet, want gemiddeld rijdt de auto 1 op 13.0. Op de buitenwegen is dit echter 1 op 16.1. Daarnaast past er in de tank 55 liter en heef de auto 593 liter aan bagageruimte.

Toyota Celica verkopen

De Toyota Celica is een uitgesproken auto, heeft strakke lijnen en rijdt prettig en stabiel. Deze sportieve auto staat voor plezier, rijdt comfortabel op zowel lange en korte stukken. Remmen doet hij perfect. Deze auto kun je zeker nog wel verkopen. Heb je deze auto thuis staan en doe je er niets meer mee? Heb je er wel eens aan gedacht om de auto te verkopen? Ga eens langs de plaatselijke autosloper, zij weten er vast raad me. Je kunt vrijblijvend en kosteloos een offerte aanvragen. Er wordt gekeken naar de waarde van de auto op dat moment. Je krijgt gelijk een bod. De keus is aan jou om daar eventueel wat mee te doen.

Staat van de auto

Is de staat van je auto niet meer zo goed? Rijd je rond in een schadeauto met een kapotte versnellingsbak? Dan is het wellicht handiger om langs de autosloop te gaan. Zij weten wel raad met en kapotte versnellingsbak, een koppakking lek of een auto zonder keuring. Laat vrijblijvend en kosteloos een offerte opmaken.

Toyota Celica verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Toyota Celica verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl