Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 3 min geleden
  Ford Ka
 • 4 min geleden
  Toyota Toyota Aygo
 • 5 min geleden
  Micro Compact Car Smart Smart
 • 12 min geleden
  Citroen Xsara Picasso
 • 23 min geleden
  Ford Focus
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Volkswagen Bora verkopen

Volkswagens zijn ook in deze tijd nog onverminderd populair. Zelfs modellen die zo nu en dan van naam wijzigen worden onverminderd veel verkocht. Zowel nieuw als een occasion. Dat geldt ook voor de Volkswagen Bora. Dit model is sinds 1999 onderdeel van de Volkswagenfamilie maar heeft inmiddels een vaste plek veroverd in de harten van autoliefhebbers. Een plek die hij eigenlijk altijd al had. De Bora is namelijk afgeleid van de Jetta. Lees hier hoe die ontwikkeling verliep en wat dat heeft opgeleverd.

Volkswagen Bora verkopen

Volkswagen Bora verkopen

Voortbouwen

Als Volkswagen ergens om bekend staat, dan is het wel dat ze voortbouwen op dat wat ze al eerder ontwikkeld hebben. Zo werd de Jetta gebouwd als een Volkswagen Golf, maar dan met een achterbak. Dit was in de jaren zeventig de wens van de consument en daarom kwam hij in 1980 op de markt. Daarna ontwikkelde de Jetta zich steeds meer tot een eigen auto. De Bora die je nu bezit lijkt niet echt meer op een Golf met achterbak, behalve in een paar typische designtechnieken.

Groter en sterker

Omdat de Volkswagen Bora steeds meer een gezinsauto werd, werd hij ook met iedere nieuwe editie iets groter en iets sterker. Daardoor ging hij ook een steeds breder publiek aanspreken. Niet alleen Golfrijders die iets groter wilden, maar ook nieuwkomers raakten geïnteresseerd. De Volkswagen Bora, en ook de Jetta en andere modellen uit deze reeks, is inmiddels zelfs populairder dan de Volkswagen Golf. Er zijn dan ook bijna vijftien miljoen exemplaren van dit model de showroom uit gereden. Daarmee is het de populairste Volkswagen ooit.

De antenne

Het kenmerk van de Bora is toch wel de radioantenne. De korte antenne die achteraan op het dak is geplaatst en schuin gestroomlijnd is, vind je niet terug op andere modellen. Ze noemen dit de whipantenna. De auto is hier meer bekend om komen te staan dan bijvoorbeeld om de introductie van regensensoren en climate control. Dat komt omdat deze extra’s destijds niet standaard op de Bora zaten. Heb je deze wel, dan heb je een redelijk unieke Bora in bezit.

Je Volkswagen Bora verkopen

Zoals gezegd zijn Bora’s met extra’s zoals de regensensoren redelijk uniek. Dit zijn dus belangrijke verkoopweetjes als je je Volkswagen Bora verkopen gaat. Jouw Bora is heel anders ten opzichte van het overgrote deel van het occasionaanbod. Daarmee heb je dus een klein voordeel op de concurrentie. Anderzijds zijn er niet voor niets zoveel Volkswagen Bora’s op de markt. De auto is altijd al populair en verkoopt zichzelf al heel goed. De kans is dus groot dat je zonder al te veel moeite je Bora kwijtraakt.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volkswagen Bora verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl