Sloopauto verkopen? Bel ons op Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Volvo V70 verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volvo V70 verkopen".

Volvo V70 verkopen

Net als de S60 en de S80 van Volvo heeft de Volvo V70 een goede technische basis. De XC70 is de versie van de V70 met standaard vierwielaandrijving. Wat dit model beter geschikt maakt voor het ruige terrein. We kennen de V70 al sinds 1997 toen hij het stokje overnam van de Volvo 850. In 2007 werd alweer de derde generatie van de V70 op de markt gezet en iedere keer opnieuw wordt de Volvo V70 weer in een nieuw jasje gestoken, het uiterlijk blijft redelijk stabiel, maar de innovatieve opties blijven verbazen van deze degelijke Volvo V70. Ook is Volvo de laatste jaren gelukkig aan ons milieu gaan denken en is de V70 inmiddels verkrijgbaar met een zuinigere viercilinder turbomotor.

Volvo V70 verkopen

Ben jij helemaal klaar met je Volvo V70? En wil je zonder al te veel gedoe over kunnen stappen naar een andere auto, maar wil de verkoper van die mooie auto die je op het oog hebt niet meewerken? Benader dan de lokale autosloper. Natuurlijk slopen zij je prachtige Volvo V70 dan niet meteen. Ze gaan hem voor je verkopen. Jij geen gedoe met particuliere verkopers of een veel te lage inruilwaarde, maar meteen een nieuwe auto kopen, omdat je de werkelijke waarde van je Volvo V70 hebt mogen ontvangen. Iedereen blij.

Volvo V70 met schade

Heb je je Volvo V70 beschadigd? Ook dan is de lokale autosloper nog geïnteresseerd om je auto te kopen. Weer niet alleen om hem te verkopen. Je Volvo V70 heeft namelijk nog bruikbare onderdelen in zich, die weer gebruikt kunnen worden om andere auto’s op een goedkopere manier te kunnen repareren. Je ontvangt dan de waarde van de bruikbare onderdelen bij elkaar opgeteld. Is ook jouw Volvo V70 nog te repareren, dan gaat de autosloperij daar graag mee aan de slag, om hem daarna alsnog te kunnen verkopen. Jij ontvangt dan de waarde van je auto, min de winstopslag en de reparatiekosten. Je houdt er dus zeker nog wel een leuk zakcentje aan over. Ben je niet tevreden met het bedrag dat je eraan overhoudt? Dan moet je zelf aan de slag gaan om je auto te verkopen én moet je nog even wachten met de aanschaf van een nieuwe.

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl