advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 min geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 41 min geleden
    Alfa Romeo Alfa Romeo 159 Sportwagon
   • 42 min geleden
    Mercedes-benz Cla 180
   • 42 min geleden
    Kia Rio
   • 55 min geleden
    Suzuki Baleno
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto verkoopsite

   Vaak is het beter om je auto zelf te verkopen aan een andere particulier dan aan een garage of autobedrijf. Je auto aan zo’n bedrijf verkopen, levert je snel geld op, maar omdat het bedrijf ook geld moet verdienen, verlies je een gedeelte van de waarde. Helaas is het voor veel mensen lastig om hun auto zelf aan een andere particulier te verkopen. Ze hebben weinig kennis van de auto of simpelweg de tijd niet. In zo’n geval kun je er voor kiezen  om je auto online op meerdere plekken aan te bieden via zogenaamde auto verkoopsites. Er is zijn diverse websites op het net te vinden. Sommige websites kopen alle soorten auto’s en sommige auto’s zijn gespecialiseerd in bepaalde types. Stel, je hebt een oldtimer, dan kun je daarvoor beter een auto verkoopsite uitzoeken die zich richt op de inkoop van oldtimers.

   Controleer de waarde online

   Online zijn er een aantal websites waar je met behulp van een online tool de waarde van je auto kunt checken. Helaas zijn dit vaak schattingen en valt de daadwerkelijke waarde vaak tegen. Op zich logisch: de bedrijven achter de tools zullen jou het idee willen geven dat jouw auto veel geld waard is. Ter plekke of aan de telefoon bieden ze vaak minder. Als je hier rekening mee houdt kan het toch nuttig zijn om een tool te gebruiken. Laat het kenteken, de kilometerstand en eventuele mankementen achter en je ontvangt een richtprijs. Controleer daarna of de waarde overeenkomt met de prijs van aangeboden auto’s op marktplaats. Door iets onder deze prijzen te zetten, weet je zeker dat je een scherpe prijs hebt gesteld.

   Briefje achter het raam

   Vroeger plakten mensen een briefje achter hun ruit als ze hun auto wilden verkopen. Er was toen nog geen internet. Het voordeel was dat als iemand je benaderde, je vaak direct wist met wie je te maken had. Via internet en marktplaatsen weet je meestal niet met wie je in zee gaat. Om die reden kan het uitkiezen van een grotere verkoopsite vertrouwelijker voor je zijn. De grote inkoopsites kopen dagelijks auto’s in en hebben veel ervaring. Bovendien hebben ze belang bij een goede beoordeling of review en zullen ze u niet zo snel meer besodemieteren.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto verkoopsite".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl