Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Autosloperijen in jouw omgeving of regio

Heb je een sloopauto, schadeauto of tweedehands auto waar je snel vanaf wilt? Dan bent je op Autosloperij.nl aan het juiste adres. Op de website vind je een overzicht van autosloperijen in jouw omgeving en regio. Je kunt op basis van je woonplaats of postcode op zoek naar een sloperij in jouw buurt.

Hoeveel slopen zijn er in de regio?

In je omgeving zijn vaak meerdere sloperijen actief. Dat komt omdat autosloperijen met regio’s werken en dus ook buiten hun vestigingsplaats opereren. Woon je in de randstad? Dan zijn er vaak tientallen autosloperijen actief in jouw regio. Woon je in de noordelijke provincies, zoals Friesland en Groningen? Dan is dit aantal vaak een stuk wat kleiner. Uiteraard is dit een logisch gevolg van de bevolkingsdichtheid. Hoe meer mensen er in een bepaald gebied wonen, hoe meer auto’s er zijn, hoe meer auto’s er uiteindelijk gesloopt moeten worden, hoe meer autosloperijen er actief zijn. Het kan lonen om meerdere autosloperijen te benaderen, omdat iedere autosloperij andere voorwaarden kent.

Hoe benader ik een autosloperij?

Een autosloperij benaderen gaat in de meeste gevallen heel eenvoudig. Je neemt telefonisch contact met ze op of stuurt ze een mail. Mocht het onverhoopt niet lukken om contact te krijgen? Dan kun je ook direct een bezoek brengen aan de sloperij. Wees in alle gevallen heel duidelijk over de auto onderdelen die je wilt kopen of de auto die je wilt verkopen. Zo voorkom je verrassingen.

Je auto thuis op laten halen?

Wil je liever dat je auto thuis opgehaald wordt? Dan kun je contact opnemen met de online autosloperij of je gegevens achterlaten. Je kunt ook contact opnemen met een autosloperij in de buurt en vragen of zij jouw auto aan huis kunnen ophalen. Dit kan vooral handig zijn als je auto mankementen heeft of geen apk keuring heeft. Op die momenten zou je eigen een aanhanger moeten regelen of een bergingsbedrijf moeten benaderen. De autosloperij die auto’s thuis ophaalt, neemt deze zorg uit handen! Het scheelt je dus een hoop tijd en bovendien ook kosten.

Onderdelen laten bezorgen

Tegenwoordig hebben veel autosloperijen een website waarop je tweedehands en gebruikte onderdelen kunt bestellen. Andere bedrijven zijn aangesloten bij de Onderdelenlijn. Vul uw kenteken in en ga op zoek naar het juiste onderdeel. Op die manier kunt u het onderdeel thuis laten bezorgen!

Autosloperijen in jouw omgeving of regio

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloperijen in jouw omgeving of regio".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl