advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 6 min geleden
    Renault Clio
   • 21 min geleden
    Renault Clio
   • 29 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 32 min geleden
    Ford Focus
   • 34 min geleden
    Peugeot 206
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Voor gebruikte auto onderdelen ga je naar de sloop

   Als je auto stuk is en tijdens de reparatie blijkt dat er onderdelen vervangen moeten worden kun je kiezen voor nieuwe. Deze zijn bijna altijd te vinden en van een goede kwaliteit. Maar wanneer je een kleine beurs hebt of gewoon niet te veel kwijt wilt zijn aan de reparatie zijn gebruikte onderdelen een optie. Deze zijn tegenwoordig volop te koop via fysieke winkels en online. Je zult misschien wat langer moeten zoeken naar een onderdeel maar het zal zeker schelen in de kosten. En wanneer de reparatie niet dringend is kan je zeker rustig zoeken. Maar hoe komen deze tweedehands auto onderdelen op de markt?

   Een voorraad aan gebruikte auto onderdelen

   Sinds vele jaren zorgen sloperijen dat er een voorraad aan gebruikte onderdelen op de markt komen. Ze kunnen hierbij direct aan de particulier verkopen of via een tussenpersoon of zelfs beide. Sinds dat het wagenpark in Nederland toeneemt, komen er ook steeds meer auto’s op de sloop terecht. Dit zorgde op een gegeven moment voor wildgroei onder de sloopbedrijven. Daarom greep de overheid is door allerlei beleid en eisen te stellen aan de bedrijven. Hierdoor zijn er op dit moment nog maar zo een 700 bedrijven actief in de sloopbranche. Het zijn moderne bedrijven die ervoor zorgen dat tot wel 95% van de auto wordt hergebruikt of een andere nuttige bestemming krijgt.

   Waar halen de sloopbedrijven de meeste inkomsten uit?

   Sloopbedrijven zorgen ervoor dat een auto wordt hergebruikt en verdienen hiermee hun geld. De meeste opbrengsten komen van de verkoop van onderdelen en de verkoop van het ijzer aan metaalbedrijven. Voor de onderdelen is er een grote markt zowel in Nederland als in het buitenland. De onderdelen van een gewilde auto inclusief het ijzer kunnen honderden en soms wel duizenden euro’s opbrengen per auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Voor gebruikte auto onderdelen ga je naar de sloop".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl