Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 2 uur geleden
  Volkswagen Polo
 • 5 uur geleden
  Volvo Xc40
 • 5 uur geleden
  Chevrolet Epica
 • 6 uur geleden
  Chevrolet Aveo
 • 6 uur geleden
  Dethleffs T 6446
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Auto inkoop

Het verkeer is vandaag de dag gevaarlijker dan ooit. Een ongeluk schuilt dan ook in een klein hoekje. Wanneer u een schadeauto of sloopauto ter beschikking heeft zult u daar uiteraard zo snel mogelijk vanaf willen. Het is echter altijd mooi meegenomen wanneer u voor het voertuig in kwestie nog een bepaald overnamebedrag kunt ontvangen. Wij laten u omwille van deze reden alvast graag kennismaken met één van de interessantste mogelijkheden op vlak van auto inkoop op de markt.

Schadeauto

Wanneer u met uw auto betrokken bent geraakt in een ongeval is de kans groot dat er sprake is van materiële schade. Deze schade zorgt er voor dat uw voertuig wellicht niet meer in staat is om op de openbare weg te rijden. Dat is vervelend, maar dat is niet het enige probleem. De schade die aan uw voertuig moet worden vastgesteld, kan immers zo groot zijn dat de kosten deze van een nieuwe auto overschrijden. Het spreekt bijgevolg voor zich dat veel mensen er in deze situatie voor kiezen om gewoon een nieuwe auto aan te kopen en hun schadeauto te laten overnemen, bijvoorbeeld door een autosloop. Op deze manier kan men immers alsnog rekenen op een mooi overnamebedrag en hoeft men er geen grote kosten meer aan uit te geven.

Sloopauto

In bepaalde gevallen is een auto zo zwaar beschadigd dat er helemaal niets meer mee kan aangevangen worden. In deze situatie kan de auto helemaal niet meer rijden en is het aldus een helse klus om deze te verplaatsen. Een sloopauto is dus onherstelbaar beschadigd, maar wat moet u met het autowrak aanvangen? U kunt het uiteraard niet zomaar langs de kant van de weg laten staan. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig, in tegendeel. Net als een schadeauto vertegenwoordigd ook een sloopauto immers altijd nog een bepaalde overnameprijs. Deze prijs wordt bepaald aan de hand van de omvang van de zogenaamde carrosserie evenals de eventuele nog bruikbare onderdelen die er in zijn terug te vinden.

Auto verkopen

Indien u er voor kiest om uw sloopauto of schadeauto te verkopen aan een autosloperij kunt u rekenen op verschillende interessante voordelen. In eerste instantie wordt het voertuig namelijk altijd gratis opgehaald waardoor u op dit vlak geen rekening dient te houden met mogelijk extra kosten. Daarnaast zult u ook altijd nog een bepaald overnamebedrag ontvangen welke zomaar de basis kan vormen voor uw nieuwe auto. Heeft u met andere woorden een schadeauto of sloopauto? Dan is deze verkopen aan een autosloperij ongetwijfeld een goed idee!

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto inkoop".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl