Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Auto verkopen via Marktplaats tips

Je hebt er een tijdje over nagedacht maar je bent er nu uit. Het is tijd voor iets nieuws. Je wilt van je oude auto af. Na jaren trouwe dienst. Nu moet je nog bepalen hoe je dat gaat aanpakken. Er zijn namelijk vele mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld je auto verkopen via Marktplaats. Tips om dit op een goede manier aan te pakken vind je terug in dit artikel. Je ontdekt waar je op moet letten en welke extra’s kunnen helpen.

Waar moet je op letten

Allereerst is het belangrijk dat je een zo compleet mogelijke beschrijving van de auto geeft. Dit moet je echter doen zonder dat je teveel tekst gebruikt. Het gaat vooral om zaken als het exacte type, het juiste bouwjaar en het aantal gereden kilometers. Het gebeurt namelijk zeer regelmatig dat een koper naar een specifieke auto op zoek is. Niet alleen het model is voor hem belangrijk, maar ook die ene uitgave uit een bepaald jaar met bepaalde extra’s.

Een goede foto

Let erop dat je een goede foto van je auto bij je advertentie plaatst. Een goede foto is niet hetzelfde als een mooie foto. Veel verkopers nemen een foto onder een bepaalde hoek waardoor de auto er misschien mooi op beeld uit ziet. De koper krijgt echter alleen maar een stukje bumper en een nummerbord te zien. Dit voorkom je door iets verder weg te gaan staan waardoor de auto er meer als geheel op komt te staan. Dit geeft een beter idee en verhoogt de verkoop kans.

Steek er tijd in

Hoewel je je auto gaat verkopen betekent dat natuurlijk niet dat je er niet meer zuinig op hoeft te zijn. Juist door hem in die laatste dagen nog even goed te onderhouden is de verkoopkans hoger. Bovendien verklein je de kans dat potentiële kopers proberen af te dingen op kleine deukjes, krasjes en vuil. Steek daarom ook vlak voor de verkoop nog tijd in je auto. Een wasbeurt en een klein beetje oppoetsen kan al net het verschil maken tussen een goede deal of helemaal geen deal.

Wees realistisch

Je auto particulier verkopen door hem online aan te bieden heeft voor- en nadelen. Een groot voordeel van je auto verkopen via Marktplaats is dat je de prijs zelf kunt bepalen. Let echter wel op dat je niet zomaar kunt vragen wat je wil. De auto heeft een bepaalde cataloguswaarde en kopers weten dat. Vraag daarom een realistisch bedrag voor je auto. Anders is de kans niet heel erg groot dat je hem zal verkopen. Er is immers aanbod genoeg tegenwoordig.

Auto verkopen via Marktplaats tips

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto verkopen via Marktplaats tips".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl