advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 2 uur geleden
    Fiat Fiat Punto
   • 8 uur geleden
    Citroen Xsara Picasso
   • 9 uur geleden
    Audi Audi A3
   • 10 uur geleden
    Ford Focus
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Geld verdienen aan uw sloopauto?

   Geld verdienen aan sloopauto’s

   Een auto kan een sloopauto worden op verschillende manieren. Het kan gebeuren door slijtage. De auto wordt steeds ouder en gaat slijten. Daardoor is hij op een gegeven moment op en wordt het een sloopauto. Maar een sloopauto kan ook zo worden door een verkeersongeval. Als de auto hierbij total loss wordt gereden is de auto ook veranderd in een sloopauto. In Nederland doet men ongeveer 14,6 jaar met een auto. Hierna belandt hij op de sloop. De laatste jaren is de levensduur van een auto langer geworden. Er wordt verwacht dat dit blijft stijgen in de komende jaren.

   Sloopauto

   Als u denkt dat uw trouwe voertuig in een sloopauto is veranderd die eigenlijk de weg niet meer op kan, dan is deze auto eigenlijk niks meer waard voor u. Toch kunt u er nog wel geld voor krijgen. Dit gebeurt op het moment dat u uw auto verkoopt aan een autosloperij. Een sloopauto is nog geld waard dus de sloopauto verkopen kan nog wel wat geld opbrengen.

   Er zijn verschillende redenen waarom een auto rijp is voor de sloop. Er kan een technisch defect in de auto zitten. Soms kost het repareren van een defect zoveel geld dat het makkelijker is om een nieuwe auto te kopen. Het kan ook zijn dat de auto niet meer door de APK keuring komt zonder dat er veel gerepareerd moet worden. Hierbij komt een grote som geld kijken. In deze gevallen moet u bekijken wat het kost om de auto wel weer door de APK te laten komen. Als dit heel erg veel geld kost is het soms rendabeler om een nieuwe auto aan te schaffen. Dat betekent dat de oude auto veranderd is in een sloopauto. Het is verstandig om bij verschillende autosloperijen te informeren wat zij nog voor uw auto willen betalen. Zo ontvangt u nooit te weinig.

   Sloopauto verkopen

   Het is eigenlijk heel erg eenvoudig om een sloopauto te verkopen. Er wordt een autosloop gebeld en zij komen 9 van de 10 keer uw sloopauto ophalen. En telefonisch wordt vaak ook al een bod gedaan op de auto. Zo kent u meteen de waarde van uw sloopauto. Wanneer de sloopauto (gratis) wordt opgehaald zal er ter plekke worden betaald. Er kan ook geld worden overgemaakt, dat is net wat u op dat moment fijner vindt. Ook geeft de autosloperij een RDW vrijwaring aan u zodat u direct geen verzekeringspremie en wegenbelasting meer hoeft te betalen. U ziet dus dat het heel erg gemakkelijk is om een sloopauto te verkopen. Er worden in principe 3 vliegen in 1 klap geslagen. U bent van uw sloopauto af en krijgt hier ook een leuk bedrag voor terug. Daarnaast hoeft u meteen geen verzekering en wegenbelasting meer te betalen.

   Waarom wil men een sloopauto kopen?

   Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn: geld voor iets krijgen wat u zelf niet meer kunt gebruiken. Dus waarom wil men nou eigenlijk een sloopauto kopen? Het is niet voor de oud ijzer prijs maar het gaat hierbij voornamelijk om de automaterialen en auto-onderdelen die autohandelaren maar al te graag willen hebben. Vooral oude auto’s die niet meer gemaakt worden, zijn gewild. De materialen worden vaak niet meer gemaakt dus een oude auto kan vaak niet gerepareerd worden. Behalve als er dus een bij de sloop komt waarin dezelfde dingen zitten.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Geld verdienen aan uw sloopauto?".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl