Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Hoogste prijs voor uw sloopauto?

Beschikt u over een auto die rijp is voor de sloop? Bijvoorbeeld een schadeauto of een auto zonder APK? Dan komen daar natuurlijk een aantal zaken bij kijken. Het is bijvoorbeeld fijn om te weten of u de auto zelf moet langs brengen bij een autosloperij, de auto opgehaald wordt, de auto geaccepteerd wordt en natuurlijk wat u er nog voor zult krijgen. Het is belangrijk dat u een eerlijke geldbedrag voor uw auto ontvangt.

Auto zelf brengen of laten ophalen

Er zijn verschillende sloopbedrijven. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel sloopbedrijven, die ieder een verschillende service verlenen. Autosloperijen kopen auto’s op om deze vervolgens weer door te verkopen, voor de onderdelen of voor het ijzer. Meestal worden de auto’s gebruikt om de onderdelen door te verkopen en het oud ijzer te verkopen. Niet veel slopen bieden een gratis ophaalservice. Dit houdt in dat uw oude auto door een autosloperij opgehaald wordt. Dit is ideaal als u geen tijd heeft om zelf de auto weg te brengen naar een sloperij, als de auto kapot is of als u daar gewoon geen zin in hebt. Bij iedere autosloperij kunt u wel zelf de auto inleveren, maar dit tijd en dus geld. Veel sloopauto’s kunnen namelijk niet meer rijden of mogen niet meer de weg op.

De hoogste prijs voor uw sloopauto

Als u uw sloopauto kwijt wilt, dan is het ook belangrijk om te weten of u hier nog een zakcentje aan zult overhouden. Bij veel autosloperijen is dit niet het geval. Deze autosloperijen geven vaak weinig of helemaal geen geld voor uw oude auto. Vroeger en nog steeds in sommige gevallen zult u zelfs geld bij moeten leggen om uw auto kwijt te raken aan een sloperij. Dat is natuurlijk niet wat u wilt.

Verkoop uw auto daarom online op Autosloperij.nl en u zult gegarandeerd de hoogste prijs krijgen voor uw sloopauto. In plaats van ons te focussen op de inkoopprijs, focussen wij ons op het maximale rendement dat te halen valt uit een auto. Heeft u ook een sloopauto, tweedehands auto, een oude brommobiel of een kapotte vrachtwagen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij halen uw auto op en geven er ook nog eens een eerlijke vergoeding voor.

Hoogste prijs sloopauto

Hoogste prijs voor uw sloopauto?

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Hoogste prijs voor uw sloopauto?".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl