advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 min geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 42 min geleden
    Alfa Romeo Alfa Romeo 159 Sportwagon
   • 43 min geleden
    Mercedes-benz Cla 180
   • 44 min geleden
    Kia Rio
   • 56 min geleden
    Suzuki Baleno
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Vandaag van je sloopauto of auto af

   Wil je vandaag nog van je auto af? Bijvoorbeeld omdat de auto ernstig in de weg staat of omdat de kosten doorlopen? Pak dan snel de telefoon en neem contact op met een autosloperij in de buurt of de online autosloop. In veel gevallen kan de auto vandaag nog worden ingeleverd of worden opgehaald. Je kunt ook direct je kenteken invullen en je gegevens achter laten.

   (Sloop)auto vandaag verkopen

   Vandaag je auto verkopen

   Wat levert mijn sloopauto op?

   De waarde van een sloopauto is afhankelijk van diverse factoren. In de meeste gevallen levert een sloopauto zo’n € 50,- tot € 100,- op. Heb je een relatief nieuwe of zeldzame sloop- of schadeauto? Dan kan de vergoeding zomaar oplopen tot enkele honderden en soms wel duizenden euro’s. Meer informatie over de waarde van een sloopauto vind je hier.

   Kan ik vandaag nog terecht?

   Als de autosloperij vandaag geopend is, kun je vrijwel altijd terecht. De meeste autosloperijen zijn 6 dagen in de week geopend. Helaas zijn er vrijwel geen autosloperijen op zondag actief. Wil je op zondag van je auto af? Probeer dan een online autosloperij.

   Wil je zeker weten dat je niet voor gesloten poorten staat? Neem dan altijd van te voren contact op. Sommige autodemontagebedrijven hanteren openingstijden op afspraak, terwijl andere autosloperijen op kantooruren geopend zijn.

   Vandaag je auto verkopen

   Kan ik mijn auto vandaag nog laten ophalen?

   Is je auto kapot, niet meer rijdbaar en wil je hem vandaag nog laten ophalen? Bijvoorbeeld bij uw woning of op de locatie van een garage of bergingsbedrijf?  Neem dan zo vroeg mogelijk contact op met een autosloperij. Hoe eerder op de dag je belt, hoe groter de kans is dat er nog een plekje in de agenda vrij is. Vergeet niet dat veel autosloperijen met een planning werken. Het is dus goed mogelijk dat de auto niet per direct kan worden opgehaald. Weet je al dat je binnenkort van je auto af wilt? Dan is het verstandig om vroegtijdig contact op te nemen. Je kunt dan precies aangeven wanneer de auto moeten worden opgehaald.

   Vergoeding bij spoed

   De vergoeding die je voor een sloopauto ontvangt, is bij spoed soms lager. Als de autosloperij bijvoorbeeld buiten openingstijden moet opereren, kan het zijn dat ze hiervoor extra kosten in rekening brengen. De kosten hoef je in veel gevallen niet daadwerkelijk te betalen. Ze worden verdisconteerd in de vergoeding die je ontvang. Wil je dat je auto met spoed wordt opgehaald? Hou dan rekening met een lagere vergoeding.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Vandaag van je sloopauto of auto af".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl