Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 11 min geleden
  Peugeot 206
 • 14 min geleden
  Fiat Fiat Punto
 • 24 min geleden
  Audi Audi A4
 • 44 min geleden
  Skoda Citigo
 • 1 uur geleden
  Volkswagen Passat
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Auto verkopen via autosloperij, internet of dealer?

Manieren om uw auto te verkopen

Er zijn een verschillende manieren om een auto te verkopen. Ten eerste ligt het eraan wat de consument het liefst wil en daarnaast is het belangrijk om te kijken in welke staat de auto zich bevindt. Een auto die total loss is, wordt bijvoorbeeld niet meer aan een dealer verkocht en een auto die pas een paar jaar oud is, zal niet naar een autosloperij gebracht worden.

Auto verkopen aan een autosloperij

Er komt een moment waarop een auto in een sloopauto verandert. Voor dit moment zijn er autosloperijen. Deze bedrijven betalen u geld voor uw sloopauto en zorgen ervoor dat alles helemaal geregeld wordt. U krijgt ook een vrijwaringsbewijs mee en daarmee hoeft u dus ook meteen geen belasting en verzekering meer te betalen. Een autosloop is dus een manier om gemakkelijk van uw auto af te komen als een auto stuk is. Als een auto nog helemaal goed is, is het beter om voor een van de andere opties te kiezen. Overigens kunt u altijd een poging wagen via online autosloperij Autosloperij.nl. Dat is kosteloos en vrijblijvend.

Auto verkopen via internet

Tegenwoordig wordt alles aangeboden via internet en dus ook auto’s. Er zijn platforms die verkopers en kopers bij elkaar brengen, zoals Marktplaats Auto. Hierbij is het gebruikelijk dat de koper even langskomt en een rondje met de auto rijdt en dat daarna pas besloten wordt of de auto wel of niet gekocht wordt. Dit is een hele goede manier om de auto te verkopen als u precies weet wat u voor uw auto wilt ontvangen en er niet teveel tijd aan wilt besteden. Let goed op, u moet nu zelf een vrijwaring regelen!

Autoverkopen via een dealer

Als laatste kunt u uw auto verkopen of inruilen bij een dealer. De dealer bekijkt de auto en geeft u het bedrag wat de auto waard is. Maar u kunt ook uw auto inruilen voor een nieuwe auto. Hierop krijgt u dus korting (de korting is het bedrag wat u anders zou ontvangen voor uw andere auto). De dealer wil natuurlijk zo weinig mogelijk betalen. Daarom is het verstandig om hierbij naar verschillende dealers te gaan en de prijzen te vergelijken.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto verkopen via autosloperij, internet of dealer?".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl