advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 6 min geleden
    Daihatsu Terios
   • 13 min geleden
    Seat Cordoba
   • 22 min geleden
    Volvo V60
   • 24 min geleden
    Porsche Carrera 4s
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Autosloop Hummer

   Hummers hebben een groot en stoer imago. Dat is niet zo gek als je je bedenkt dat de Hummer zijn oorsprong kent als terreinwagen in het Amerikaanse leger. Zo’n dikke bak gaat niet zo snel kapot, zal je denken. Maar niet alle auto’s blijven eeuwig leven. Heb jij een tweedehands, sloopauto of schade exemplaar van een Hummer? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Als je om wat voor reden dan ook niet meer met je Hummer kunt rijden, kunnen wij jouw wagen inkopen. Als je denkt dat dit niet veel geld oplevert, kunnen we je blij maken. Dat is namelijk wel het geval. Door bij ons een taxatie te doen, weet je precies hoeveel centen je voor je Hummer terug krijgt.

   Hummer taxeren

   Wij nemen Hummers in alle staten aan. Zo’n 85 procent van een auto kan gerecycled worden, dus er bestaat een kans dat er onderdelen van jou Hummer kunnen worden hergebruikt. Des te meer bruikbare onderdelen jouw Hummer bevat, hoe groter het bedrag wordt dat jij hiervoor krijgt. Er bestaat ook een grote kans dat bij ons meer geld ontvangt dan bij een andere autosloperij of dealer. Wij hebben een prima netwerk waarmee we het juiste bedrijf vinden jou een goed bod kunnen doen. Binnen enkele stappen heb je een taxatie voor elkaar. Via onze website kun je jouw kenteken en persoonlijke gegevens achterlaten. Daarna krijg jij van ons een bod.

   Tweedehands Hummer verkopen

   Voor tweedehands auto’s van Hummer geldt hetzelfde. Het is namelijk zonde als je wagen in de garage blijft staan, terwijl je er niet meer mee kunt rijden. Het geld dat je van ons krijgt, kun je bijvoorbeeld steken in een nieuwe auto.

   Jouw beslissing staat vast en je gaat je Hummer verkopen. Hoe komt de auto dan bij de sloperij terecht? Simpel, wij kunnen jouw auto gratis in Nederland en België ophalen. Wij willen dat je zo min mogelijk stress ervaart. Daarom kunnen wij langskomen op een datum en tijd naar keuze. Op dat moment krijg je direct betaald en hoef je zelf weinig moeite te doen om de auto weg te brengen.

   Hummer modellen

   De Hummer heeft een paar modellen en verschillende varianten. De bekendste modellen zijn de H1, H2 en H3. Wil je weten of wij jouw Hummer inkopen? Neem dan contact op via de website of vraag het aan een medewerker via de telefoon.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop Hummer".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl