Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 4 min geleden
  Renault Clio
 • 11 min geleden
  Opel Vivaro-2 2.0cdti/66kw-e4 2.7t L1h1
 • 13 min geleden
  Renault Master T 33 L2/h2 2.5 Dci Q 88 Kw E4
 • 14 min geleden
  Opel Agila
 • 15 min geleden
  Renault Clio
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Autosloop Lada

Lada was vooral in de jaren tachtig en negentig een populair automerk en een echte gezinsauto. De roots van Lada liggen in Rusland, maar is mede tot stand gekomen door de fabrikant van Fiat. Deze wilde namelijk met Rusland een nieuwe automerk produceren. Nu is Lada niet meer heel bekend in Nederland en dat kan vervelend zijn als je een tweedehands Lada of sloopauto of schadeauto wilt verkopen. Maar maak je geen zorgen, want bij Autosloperij.nl weten wij precies hoeveel je auto waard is.

Schade of sloopauto van Lada taxeren

Er bestaat een kans dat jouw schade auto of sloop auto meer waard is dan je denkt. Door het kenteken en je gegevens in te vullen, kun je via onze site je Lada taxeren. Wij geven je een bod, zodat jij kunt beslissen of je ermee instemt. Er is mogelijkheid dat wij wat met je Lada kunnen, terwijl jij denkt dat er geen land meer mee te bezeilen valt. Want onze monteurs kunnen door demontage precies zien welke onderdelen van de auto nog te gebruiken zijn. Hoe meer bruikbare delen jouw Lada heeft, en hoe beter ze in staat zijn, des te meer cash jij van ons terug krijgt.

Tweedehands Lada verkopen

Hetzelfde geldt voor een tweedehands auto die je kwijt wilt. Als je Lada nog in goede staat is, maar je doet hem toch liever weg, kun je hem kwijt via Autosloperij.nl. Het bouwjaar, de gereden kilometers en de staat van je auto nemen we mee in het berekenen van een goed bod. Als je daarmee akkoord gaat, kun je verder naar de volgende stap. Het inleveren van de auto.

Vrijblijvende ophaalservice autosloperij

Want hoe gaat dat in z’n werking? We kunnen het heel simpel voor je maken, want we hebben een gratis en vrijblijvende ophaalservice. In Nederland en België zijn we beschikbaar om de auto op een gewenst tijdstip op te halen. Zo heb jij minder stress. Bij de overhandiging van de auto, krijg je direct uitbetaald. Als je liever zelf de auto wilt inleveren, is dit natuurlijk geen probleem.

Modellen van automerk Lada

Lada heeft verschillende modellen, waarvan wij er een paar in het rijtje hieronder hebben genoemd. Als je wilt weten of wij jouw wagen inkopen, kun je contact met ons opnemen via de telefoon of website.

Lada Diva
Lada Kalina
Lada Vesta
Lada Priora
Lada X-Ray
Lada Granta

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop Lada".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl