Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Autosloop Ligier

Heb je een brommobiel van het merk Ligier en heeft deze zijn beste tijd gehad, waardoor je er niets meer mee kunt. Dan kan Autosloperij.nl jouw brommobiel inkopen. Je denkt misschien dat tweedehands, schade- of sloopauto’s niet veel geld meer opbrengen. Maar wij kunnen je vertellen, dat dat wel het geval is. Via onze website kun je jouw Ligier laten taxeren. Dan weet je hoeveel je brommobiel nog waard is. Wij kijken onder andere, door een demontage, naar de onderdelen die herbruikbaar zijn. Er is een grotere kans dat je bij ons meer geld voor je Ligier krijgt dan bij een ander autobedrijf of een handelaar.

Geld voor tweedehands Ligier

Zelfs als je auto total loss is, kun je er bij ons nog iets voor krijgen. Daarom is het de moeite waard om je brommobiel te laten taxeren. Tweedehands modellen zijn bij ons ook welkom. Je krijgt natuurlijk meer centen voor een tweedehands exemplaar dan voor een Ligier die schade heeft. Wij kijken naar het aantal gereden kilometers, het bouwjaar en de staat waarin je brommobiel verkeerd. Daarna brengen wij een bod uit.

Gratis ophaalservice

Het is natuurlijk goed mogelijk dat je vragen hebt over de procedure of werkwijze van Autosloperij. Als je meer wilt weten over ons of over het verkopen van je Ligier kun je onze medewerkers bereiken via de website of telefoon. Ze staan dag en nacht voor je klaar om je te woord te staan. Onze service is gratis en vrijblijvend. Daarnaast hebben we een jarenlange ervaring op het gebied van inkopen van brommobielen, auto’s, aanhangers en zelfs campers. Als je de knoop hebt doorgehakt en je gaat akkoord met het bod dat wij uitbrengen, kun je de wagen zelf inleveren bij de sloperij die wij je aanbevelen. Of je maakt gebruik van onze gratis ophaalservice die in Nederland en België geldt. Je krijgt dan direct uitbetaald en laat de rest aan ons over.

Ligier brommobiel modellen

Onderstaande modellen van Ligier zijn bij ons bekend en kopen wij in. Als jouw model er niet tussen staat, of je hebt andere vragen, kun je contact opnemen via de website of ons telefoonnummer. Dan helpen we je graag verder.

Ligier Ambra
Ligier Be Two
Ligier Be Up
Ligier IXO
Ligier JS50
Ligier Nova
Ligier X-Pro
Ligier X-Too
Ligier Optimax

Autosloop Ligier

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop Ligier".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl