Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 5 min geleden
  Honda Civic 4dr Hybrid
 • 19 min geleden
  Peugeot Partner 170c 1.8d (500)
 • 45 min geleden
  Toyota Yaris
 • 48 min geleden
  Peugeot Peugeot 107
 • 51 min geleden
  Mercedes-benz A 140
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Autosloop Ligier

Heb je een brommobiel van het merk Ligier en heeft deze zijn beste tijd gehad, waardoor je er niets meer mee kunt. Dan kan Autosloperij.nl jouw brommobiel inkopen. Je denkt misschien dat tweedehands, schade- of sloopauto’s niet veel geld meer opbrengen. Maar wij kunnen je vertellen, dat dat wel het geval is. Via onze website kun je jouw Ligier laten taxeren. Dan weet je hoeveel je brommobiel nog waard is. Wij kijken onder andere, door een demontage, naar de onderdelen die herbruikbaar zijn. Er is een grotere kans dat je bij ons meer geld voor je Ligier krijgt dan bij een ander autobedrijf of een handelaar.

Geld voor tweedehands Ligier

Zelfs als je auto total loss is, kun je er bij ons nog iets voor krijgen. Daarom is het de moeite waard om je brommobiel te laten taxeren. Tweedehands modellen zijn bij ons ook welkom. Je krijgt natuurlijk meer centen voor een tweedehands exemplaar dan voor een Ligier die schade heeft. Wij kijken naar het aantal gereden kilometers, het bouwjaar en de staat waarin je brommobiel verkeerd. Daarna brengen wij een bod uit.

Gratis ophaalservice

Het is natuurlijk goed mogelijk dat je vragen hebt over de procedure of werkwijze van Autosloperij. Als je meer wilt weten over ons of over het verkopen van je Ligier kun je onze medewerkers bereiken via de website of telefoon. Ze staan dag en nacht voor je klaar om je te woord te staan. Onze service is gratis en vrijblijvend. Daarnaast hebben we een jarenlange ervaring op het gebied van inkopen van brommobielen, auto’s, aanhangers en zelfs campers. Als je de knoop hebt doorgehakt en je gaat akkoord met het bod dat wij uitbrengen, kun je de wagen zelf inleveren bij de sloperij die wij je aanbevelen. Of je maakt gebruik van onze gratis ophaalservice die in Nederland en België geldt. Je krijgt dan direct uitbetaald en laat de rest aan ons over.

Ligier brommobiel modellen

Onderstaande modellen van Ligier zijn bij ons bekend en kopen wij in. Als jouw model er niet tussen staat, of je hebt andere vragen, kun je contact opnemen via de website of ons telefoonnummer. Dan helpen we je graag verder.

Ligier Ambra
Ligier Be Two
Ligier Be Up
Ligier IXO
Ligier JS50
Ligier Nova
Ligier X-Pro
Ligier X-Too
Ligier Optimax

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop Ligier".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl