advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Volkswagen Golf Plus
   • 5 uur geleden
    Ford Transit Connect 200s Lr Van 1.8i 85
   • 6 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 6 uur geleden
    Toyota Toyota Aygo
   • 6 uur geleden
    Hymer T 598 Cl
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Autosloop SsangYong

   Bij automerken horen we vaak dat ze uit Europa of Amerika komen, maar de SsangYong hoort daar niet bij. Dit automerk komt uit Korea en werd opgericht voor het bouwen van jeeps voor het Amerikaanse leger. Een Oosterse legende was de inspiratie voor de merknaam, een SsangYong is een dubbele draak. Deze draken zijn in het logo van de auto verwerkt. Niet alle dealers en sloperijen zijn even goed geïnformeerd en gespecialiseerd als het aankomt om dit merk, maar Autosloperij.nl heeft een groot netwerk. Daarom weten we precies wie we moeten inschakelen. Heb jij een tweedehands SsangYong of een schadeauto of sloopauto voor ons? Dan kun je de auto of onderdelen bij ons verkopen. Hiervoor krijg je een mooi bedrag terug.

   Tweedehands SsangYong of sloopauto verkopen

   Al is je auto total loss verklaard, bij ons kun je hem kwijt. Autosloperij.ml neemt auto’s in alle soorten staten aan. Onze monteurs zijn een ster in demonteren en weten precies te vinden welke onderdelen herbruikbaar zijn. Hiermee wordt een andere auto met jouw onderdelen een nieuw leven ingeblazen. Daarom nemen wij alle bruikbare onderdelen van je over.

   Een auto in goede staat is ook welkom. We zijn namelijk net zo blij met een mooie tweedehands auto. Je kunt de auto bij ons laten taxeren door het online formulier op onze website in te vullen. Je laat het kenteken en persoonlijke gegevens achter. Daarna zoeken wij snel contact en krijg je een bod van ons. Als je hiermee akkoord gaat, helpen we je graag nog een stapje verder.

   Ophaalservice verkopen SsangYong

   Dat doen we met het inleveren van de auto. Wij willen je de stress besparen om de auto zelf af te leveren. We hebben een gratis en vrijblijvende ophaalservice beschikbaar. Op een datum en tijdstip naar keuze komen we bij u langs om de SsangYong op te halen. Zodra wij de auto meenemen, krijg je van ons betaald. In heel Nederland en België is onze service beschikbaar. Als je vragen hebt die wij kunnen beantwoorden, zijn we bereikbaar via de website en telefoon. Onze medewerkers zijn dag en nacht bereikbaar om je te helpen.

   Automodellen SsangYong

   Onderstaande modellen van de SsangYong zijn bij ons bekend. Wil je weten of we jouw automodel inkopen? Neem dan gerust contact met ons op.

   SsangYong Tivoli
   SsangYong XLV
   SsangYong Korando (Family)
   SsangYong Rodius
   SsangYong Rexton
   SsangYong Musso (Sports)
   SsangYong Kyro
   SsangYong Actyon (Sports)

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop SsangYong".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl