Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Autosloop Subaru

Nederland maakt in de jaren 60 voor het eerst kennis met het Japanse merk, Subaru. In vergelijking met Europese merken, heeft Subaru een kleiner marktaandeel in Nederland. Maar dat betekent niet dat wij niets van dit merk weten, in tegendeel zelfs. Als je een sloopauto, Subaru met schade, bedrijfsauto of tweedehandsauto van Subaru wilt verkopen, ben je bij Autosloperij.nl aan het goede adres. Wij hebben een groot netwerk en kunnen jouw wagen laten taxeren en een sloperij aanbevelen die jouw auto inkoopt.

Sloopauto of Subaru met schade verkopen

Wij nemen Subaru’s in verschillende staten aan. Zelfs met schade of als de auto total loss is verklaard, kunnen wij je nog geld voor bieden. 85 procent van een auto kan worden gerecycled. Dus er is een grote kans dat er onderdelen in jouw auto zitten die wij willen kopen en hergebruiken. Als je het kenteken van jouw Subaru en je persoonlijke gegevens op onze website invult, kunnen we kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Hoe meer bruikbaars je levert, hoe meer cash je ontvangt.

Gemakkelijke verkoop tweedehands Subaru

Ook als je Subaru nog prima rijdt, kun je met ons in zee. Als de verkoop van je auto niet vlot verloopt, kun je hem namelijk ook bij ons kwijt. Wij bekijken hoeveel geld je auto waard is door te kijken naar de staat waarin hij verkeerd. De gereden kilometers en het bouwjaar spelen ook een rol. Wij brengen een bod uit op de auto waarmee jij akkoord kunt gaan. Zodra je de auto door ons laat inkopen, ben je nog één stap verwijderd van je geld.

Vrijblijvende ophaalservice sloperij

Je kunt de Subaru zelf bij de sloperij brengen, maar het is veel makkelijker als het vervoer voor je auto wordt geregeld. In Nederland en België bieden wij een gratis ophaalservice aan. Wij halen de auto bij de afgesproken plaats op en je krijgt direct betaald en RDW vrijwaring.

Modellen

Subaru heeft verschillende modellen, waarvan onderstaande bij ons bekend zijn. Als je vragen hebt kun je dag en nacht je vraag stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de website of de telefoon.

E-wagon (Libero)
Forester
Impreza
Impreza rally, GT, 555, WRX en WRX STi
Justy
Legacy
Leone
Levorg
Mini Jumbo
Outback
Rex
SVX
Trezia
(B9) Tribeca
Vivio
XT
XV

Autosloop Subaru

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop Subaru".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl