Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 9 min geleden
  Opel Corsa
 • 9 min geleden
  Volvo V70
 • 28 min geleden
  Fiat 280
 • 29 min geleden
  Citroen Zx 1.4i Reflex E2
 • 35 min geleden
  Renault Kangoo
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Aansteker

Voor wie wil roken in de auto of ergens anders een vuurtje voor kan gebruiken, is een aansteker in de auto een musthave. Tegenwoordig warmen ze ontzettend snel op en zijn ze erg makkelijk in gebruik. Er veel verschillende soorten, in allerlei kleuren en maten. Wil je weten waar je uit kunt kiezen en hoe je deze gadgets in je auto installeert? Je leest het hier.

Soorten

Het is van groot belang dat je goed uitzoekt welke aansteker er in jouw auto past. Vaak hebben automerken hun eigen aanstekers, dus kun je simpelweg de standaarduitvoering van het merk van jouw auto kiezen. Wil je toch iets anders, dan is dan natuurlijk ook mogelijk. Kijk dan wel goed of de aansluiting in jouw auto past bij die van de aansteker.

Auto aansteker

Oplader

Hoewel de aansteekfunctie handig is, gaat die vaak gepaard met een oplaadfunctie. Je kunt bijvoorbeeld, met een geschikte plug en een snoertje, je telefoon of navigatiesysteem opladen.

Installeren

De installatie of vervanging van de aansteker is vrij gemakkelijk en je kunt dit goed zelf doen. Je kunt kiezen voor een tweedehands aansteker als je kosten wil besparen. Hoewel deze tweedehands aanstekers vaak uitstekend werken, ga je er met gebruikte variant niet veel geld besparen. Ook volledig nieuw zijn deze onderdelen namelijk erg betaalbaar.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Aansteker".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl