advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Bedrijfsauto verkopen (Sloop)auto verkopen

  Wij kopen alle bedrijfsauto's, u krijgt een vergoeding en wij halen uw bedrijfswagen gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!


  • Wij kopen uw bedrijfswagen in iedere staat
  • Oude en tweedehands bedrijfsauto’s
  • Bedrijfsvoertuigen met en zonder schade
  • Direct contant geld en RDW vrijwaring
  • Een mooi vergoeding voor uw bedrijfswagen
  Uw bedrijfsauto verkopen? Vul het formulier in of bel:
  06 299 666 24
  Kies voor een sloop die bij u past!
   afbeelding

  Wat kopen wij?

  Wij kopen uw bedrijfsauto in iedere staat. Een bedrijfsauto met schade, een tweedehands bedrijfauto, een apk afgekeurde bedrijfsauto of uw bedrijfsbus.

   afbeelding

  Veilig

  Wij zijn reeds vele jaren actief met de inkoop van (oude) auto's en de verkoop van auto onderdelen. Onze service staat nationaal bekend als veilig en betrouwbaar!

   afbeelding

  Direct contact?

  U kunt zelf contact met ons opnemen of uw kenteken en uw gegevens achterlaten. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, dus ook op zondag!

   afbeelding

  Onderdelen?

  Bent u opzoek naar auto onderdelen voor uw bedrijfsbus of bedrijfsauto? Klik dan op "Auto onderdelen" in het menu bovenaan deze pagina voor meer informatie.

  Bedrijfsauto verkopen

  Hebt u een bedrijfsauto of bedrijfsbus en wilt u deze verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen uw tweedehands bedrijfsauto, oude bedrijfsauto of kapotte bedrijfsauto in alle staten. De prijs die wij betalen is afhankelijk van de staat waarin uw auto verkeert. Door ons grote netwerk zijn wij vrijwel altijd in staat een eerlijke prijs te betalen voor uw bedrijfsauto.  Vul uw kenteken, telefoonnummer, e-mailadres en naam in en wij zullen binnen tien minuten telefonisch contact met u opnemen.

  Busjes verkopen

  Wij kopen busjes en bestelauto’s van alle merken. Of het nu gaat om gesloten busjes zonder zijramen, met een zijdeur, grote werkbussen of kapotte bezorgauto’s, voor ons is alles welkom. Het maakt dus niet uit of het een voertuig van Volkswagen, Mercedes Benz, Nissan, Toyota, Hyundai, Ford of een ander merk betreft. U bent bij ons op de juiste plaats.

  Direct uw bedrijfswagen verkopen?

  Wilt u binnen enkele uren uw bedrijfsauto verkopen? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. U kunt ons dus ook ’s nachts of in het weekend bellen. Ons telefoonnummer is 06 299 666 24. Telefonisch zal de medewerker de auto met u bespreken. Eventuele mankementen kunt u aan de medewerker doorgeven, waarna de medewerker volledig kosteloos en vrijblijvend een bod uit zal brengen.

  Bedrijfsauto

  Sloopauto verkopen

  Is uw bedrijfsauto eigenlijk onbruikbaar, bijvoorbeeld omdat deze bij een ongeluk betrokken is geraakt? Autosloperij.nl ook uw sloopauto. Wilt u direct uw sloopauto verkopen? Dan kunt u het formulier bovenaan deze pagina invullen. Klik hier voor meer informatie.

  Vandaag uw bedrijfsauto met schade verkopen

  Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hebt u schade gereden met uw bedrijfsauto of bedrijfswagen? Dat is geen probleem. Wij geven u een eerlijk bedrag voor uw schadeauto of bedrijfsbus met schade. De mankementen worden besproken tijdens het telefoongesprek met een van onze medewerkers. Het uiteindelijke bod hangt af van de staat waarin de bus verkeert.

  Tweedehands bedrijfsauto of occassion verkopen

  Wij kopen naast bedrijfsauto’s met schade, ook uw tweedehands bedrijfsauto zonder schade. Autosloperijen halen uw bedrijfsauto uit elkaar en verkopen deze vervolgens stukje voor stukje. Het voordeel is dat autosloperijen minder kieskeurig zijn. Autobedrijven en handelaren zijn meestal alleen geinteresseerd als ze uw auto gemakkelijk door kunnen stoten. Het kan dus best lonen om uw tweedehands auto te verkopen aan een autosloperij!

  Zo werkt Autosloperij.nl
  Hoe het werkt
  Bedrijfsauto verkopen

  Bedrijfsauto verkopen

  U kunt direct uw gegevens en het kenteken van uw bedrijfsauto invullen of telefonisch contact opnemen via ☎ 06 299 666 24.

  Taxatie bedrijfsauto

  Taxatie bedrijfsauto

  U neemt zelf opnemen of wij nemen direct telefonisch contact met u op en zullen vrijblijvend een bod uitbrengen.

  Bedrijfsauto ophalen: gratis!

  Bedrijfsauto ophalen: gratis!

  In overleg met een van onze medewerkers spreekt u af wanneer en waar uw bedrijfsauto door ons opgehaald wordt.

  Vrijwaring en contacte betaling

  Vrijwaring en contacte betaling

  Onze chauffeur overhandigt het vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag in ruil voor de sleutels en de papieren van uw bedrijfsauto of bedrijfsbus.

   • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

   • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

   • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

   Laat uw gegevens achter

   Direct contact? Bel:
   06 299 666 24


    Vraag kosteloos een offerte aan

    Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

     

     

    Aangeboden in samenwerking met:

    onderdelenlijn.nl