advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Sloopauto verkopen (Sloop)auto verkopen

  Kies voor Autosloperij.nl's eigen sloopauto ophaaldienst. U krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw voertuig gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!


  • Binnen drie uur kopen wij iedere auto
  • Sloopauto’s met en zonder schade
  • Gratis ophalen in Nederland en België
  • Direct contant geld en een RDW vrijwaringsbewijs
  • Wij geven altijd een mooi bedrag voor uw auto
  Snel uw auto verkopen? Vul het formulier in of bel:
  06 299 666 24
  Kies voor een sloop die bij u past!
   afbeelding

  Wat kopen wij?

  Autosloperij.nl koopt uw auto! Wij kopen alle auto's. Bijvoorbeeld uw schadeauto, tweedehands auto, apk afgekeurde auto, sloopauto of bedrijfsbus.

   afbeelding

  Betrouwbaar

  Reeds jaren zijn wij actief met de inkoop van auto's. Meer dan duizenden mensen gingen u voor en ontvingen een mooi bedrag voor hun auto.

   afbeelding

  Direct contact

  Belt u zelf? Dan krijgt u direct een van onze medewerkers aan de lijn. Laat u uw gegevens achter? Dan nemen we binnen tien minuten telefonisch contact op.

   afbeelding

  Sloopauto's

  Sloopauto's zijn opgebruikte autowrakken. U kunt uw sloopauto inleveren of wij komen hem overal in heel Nederland en België gratis ophalen.

  Sloopauto verkopen

  Wilt u uw auto verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Autosloperij.nl koopt uw sloopauto, schadeauto, tweedehands auto, bedrijfsauto of occasion. Omdat het een sloopvoertuig betreft, maakt het niet uit in welke staat uw voertuig verkeert. Wij kopen kapotte, oude auto’s met schade, maar ook zonder schade. Bij ons ontvangt u altijd een mooi bedrag voor uw oude auto.

  Onze service is vrijblijvend en gratis. Op deze pagina kunt u uw auto aanbieden. Laat u uw kenteken en telefoonnummer achter? Dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Wij brengen geheel vrijblijvend een mooi bod uit. Gaat u akkoord met het uitgebrachte bod? Dan komen wij uw auto of sloopauto vandaag nog gratis ophalen op een locatie naar keuze. Overigens mag u, als u liever een andere dag verkiest, ook een andere datum inplannen met ons.

  Ter plekke krijgt u van onze chauffeur het RDW vrijwaringsbewijs, zodat u niet langer voor uw autoverzekering en de wegenbelasting hoeft te betalen, en het afgesproken geldbedrag contant.

  Wilt u snel van uw auto af? Kies dan voor Autosloperij.nl. Dé grootste online autosloperijen service van Nederland en België.

  Sloopauto ophalen?

  Hebt u liever direct contact dan dat u wacht tot u gebeld wordt? Dan kunt u ook zelf telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Ons telefoonnummer is 06-29966624.

  Telefonisch zullen wij met u enkele zaken doornemen betreffende uw auto. Wij willen graag weten waar uw auto staat, zodat we weten waar we hem op kunnen halen. Daarnaast horen we graag of er mankementen zijn. Op basis van de informatie die u geeft tijdens het gesprek zal de medewerker een bod uitbrengen. Het bod is kosteloos en vrijblijvend. U bepaalt dus zelf of u vandaag nog akkoord gaat met het bod!

  Auto verkopen

  Autosloperij.nl hield zich oorspronkelijk bezig met de inkoop van uw sloopauto. Sinds enkele jaren kopen wij echter actief alle soorten auto’s, bedrijfswagens en bedrijfsauto’s. U kunt bij ons dus ook terecht voor de verkoop van andere auto’s dan een sloopauto. Geef aan de medewerker door over wat voor auto u beschikt.

  Schadeauto verkopen

  Hebt u schade gereden of rijdt uw auto helemaal niet meer en wilt u uw schadeauto verkopen? Daar kunnen wij u bij helpen. Wij kopen uw schadeauto voor een eerlijke prijs. De prijs is uiteraard afhankelijk van de staat waarin uw auto verkeerd. Wilt u meer weten over van uw sloopauto waarde? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons.

  Sloopauto verkopen

  Sloopauto inleveren

  Wilt u uw sloopauto liever zelf inleveren? Dat kan natuurlijk ook. Bedenk wel dat Autosloperij.nl uw auto overal in Nederland en België gratis op kan halen. Wij kunnen uw auto dus gratis wegslepen. U hoeft geen geld uit te geven aan de huur van een oprijwagen, een auto ambulance of sleepwagen. Onze sloopauto ophaaldienst doet dit graag voor u!

  Sloopauto inkoop

  Wij kopen sloopauto’s in Nederland, maar ook in België. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op. Onze medewerkers van het sloopauto inkoop team staan voor u klaar.

  Tweedehands auto of occasion verkopen

  Wilt u uw tweedehands auto verkopen, bedrijfsauto verkopen of schadeauto verkopen en wil de verkoop via de online marktplaatsen over verkoopplatformen maar niet lukken? Wij kopen iedere tweedehands auto of occasion. Autosloperij.nl koopt dus ook uw auto! Uw auto wordt in heel Nederland en België gratis opgehaald. Omdat wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk, zijn we vrijwel altijd in staat een mooi bedrag te betalen voor uw auto. Besluit u toch om niet akkoord te gaan met het uitgebrachte bod? Dat kan natuurlijk ook. Het bod is vrijblijvend en u zit nergens aan vast.

  Zo werkt Autosloperij.nl
  Hoe het werkt
  Kenteken invullen of bellen

  Kenteken invullen of bellen

  Vul vrijblijvend uw kenteken en gegevens in of neem direct contact op via ☎ 06 299 666 24. Telefonisch 24/7 bereikbaar!

  Taxeren & bod uitbrengen

  Taxeren & bod uitbrengen

  U krijgt meteen een medewerker aan de lijn of wij nemen direct contact met u op. De medewerker brengt een eerlijk bod uit!

  Gratis uw auto ophalen

  Gratis uw auto ophalen

  Wij komen uw auto, sloopauto of schadeauto op een gewenst moment, geheel gratis, ophalen. Dat kan, indien gewenst, soms zelfs binnen drie uur!

  RDW Vrijwaring & Betaling

  RDW Vrijwaring & Betaling

  U ontvangt van onze chauffeur ter plekke het afgesproken bedrag en het RDW Vrijwaringsbewijs. De auto wordt daarna meegenomen.

   • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
   • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
   • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

   Laat uw gegevens achter

   Direct contact? Bel:
   06 299 666 24

    Vraag kosteloos een offerte aan

    Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

     

     

    Aangeboden in samenwerking met:

    onderdelenlijn.nl