advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Sloopauto verkopen (Sloop)auto verkopen

  Kies voor Autosloperij.nl's eigen sloopauto ophaaldienst. U krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw voertuig gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!


  • Binnen drie uur kopen wij iedere auto
  • Sloopauto’s met en zonder schade
  • Gratis ophalen in Nederland en België
  • Direct contant geld en een RDW vrijwaringsbewijs
  • Wij geven altijd een mooi bedrag voor uw auto
  Snel je auto verkopen? Vul het formulier in of bel:
  06 299 666 24
  Kies voor een sloop die bij u past!
   afbeelding

  Wat kopen wij?

  Autosloperij.nl koopt alle auto's. Bijvoorbeeld een schadeauto, tweedehands auto, apk afgekeurde auto, sloopauto of bedrijfsbus.

   afbeelding

  Betrouwbaar

  Wij kopen al jaren auto's in. Meer dan tienduizend mensen gingen jou voor en ontvingen een mooi bedrag voor hun auto.

   afbeelding

  Direct contact

  Bel je zelf met ons? Dan krijg je direct een van onze medewerkers aan de lijn. Laat je je gegevens achter? Dan nemen we snel telefonisch contact op.

   afbeelding

  Sloopauto's

  Sloopauto's zijn opgebruikte autowrakken. Je kunt je sloopauto inleveren of wij komen hem overal in heel Nederland en België gratis ophalen.

  Sloopauto verkopen

  Wil je jouw sloopauto vandaag nog makkelijk en snel verkopen? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Autosloperij.nl koopt jouw sloopauto, schadeauto, tweedehands auto, bedrijfsauto of occasion. Omdat het een sloopvoertuig betreft, maakt het niet uit in welke staat het voertuig verkeert. Wij kopen kapotte, oude auto’s met schade, maar ook zonder schade. Bij ons ontvang je altijd een mooi bedrag voor je oude auto.

  Onze service is 100% vrijblijvend en gratis. Laat je je kenteken en telefoonnummer achter? Dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Wij brengen geheel vrijblijvend en altijd een marktconform bod uit. Ga je akkoord met het uitgebrachte bod? Dan komen wij de sloopauto, soms vandaag nog, gratis ophalen op een locatie naar keuze. Uiteraard mag je ook een andere datum kiezen.

  Ter plekke ontvang je van onze chauffeur het RDW vrijwaringsbewijs, zodat je niet langer voor je autoverzekering en wegenbelasting hoeft te betalen, en het afgesproken geldbedrag contant.

  Wilt je snel van je sloopauto af? Kies dan voor Autosloperij.nl. Dé grootste online autosloperijenservice van Nederland en België.

  Sloopauto met schade

  Heb je schade gereden of rijdt je auto helemaal niet meer en wil je hem verkopen? Daar kunnen wij bij helpen. Wij kopen jouw auto voor een eerlijke prijs. De prijs is uiteraard afhankelijk van de staat waarin de auto verkeerd. Wilt je meer weten over de waarde van jouw auto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Sloopauto verkopen

  Sloopauto inleveren

  Wil je jouw sloopauto liever zelf inleveren? Dat kan natuurlijk ook!

  Sloopauto gratis ophalen

  Wil je liever dat we de auto gratis ophalen? Autosloperij.nl haalt jouw sloopauto overal in Nederland en België gratis op. Je hoeft dus geen geld uit te geven aan de huur van een oprijwagen, een auto-ambulance of sleepwagen.

  Inkoop in Nederland en België

  Wij kopen sloopauto’s in Nederland, maar ook in België. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers van het inkoopteam staan voor je klaar.

  Auto inkoop

  Autosloperij.nl hield zich oorspronkelijk bezig met de inkoop van sloopauto’s. Sinds enkele jaren kopen wij actief alle soorten auto’s en bedrijfsauto’s in. Je kunt bij ons dus ook terecht voor de verkoop van andere auto’s dan een sloopauto. Geef aan de medewerker door over wat voor auto jij beschikt.

  Zo werkt Autosloperij.nl
  Hoe het werkt
  Kenteken invullen of bellen

  Kenteken invullen of bellen

  Vul vrijblijvend je kenteken en gegevens in of neem direct contact op via ☎ 06 299 666 24. Telefonisch 24/7 bereikbaar!

  Taxeren & bod uitbrengen

  Taxeren & bod uitbrengen

  Je krijgt direct een medewerker aan de lijn of wij nemen contact met jou op. De medewerker altijd een bod uit.

  Gratis ophalen

  Gratis ophalen

  Wij komen je sloopauto op een gewenst moment, geheel gratis, ophalen. Dat kan, indien gewenst, soms zelfs binnen drie uur!

  Vrijwaring & Betaling

  Vrijwaring & Betaling

  Je ontvangt van onze chauffeur ter plekke het afgesproken bedrag en het vrijwaringsbewijs. De auto wordt daarna meegenomen.

   • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

   • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

   • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

   Laat uw gegevens achter

   Direct contact? Bel:
   06 299 666 24


    Vraag kosteloos een offerte aan

    Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

     

     

    Aangeboden in samenwerking met:

    onderdelenlijn.nl