Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

Trike of driewieler verkopen:

Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?

 • Wij kopen uw oude, kapotte of tweedehands trike
 • Trikes met schade en zonder schade
 • Direct contant geld en RDW vrijwaring!
 • Wij kopen ook trikes zonder kenteken
 • Gratis ophalen in Nederland en België

Snel uw trike verkopen? Vul het formulier in of bel:

 afbeelding

Trike verkopen

In het bezit van een sloop-trike, een tweedehands trike, een trike met schade of een oude trike? Wij kopen uw trike in alle staten.

 afbeelding

Veilig

Het verkopen van uw trike is gratis en veilig. Reeds duizenden mensen gingen uw voor en wij zijn al jaren actief als online autosloperij!

 afbeelding

Gratis ophalen

Onze service is niet alleen gratis en vrijblijvend. Als u akkoord gaat, kunnen wij uw trike door heel Nederland gratis ophalen!

 afbeelding

Onderdelen

Bent u opzoek naar onderdelen voor uw trike? Dan kunt u ook opzoek naar gebruikte en tweedehands onderdelen op Autosloperij.nl

Trike sloperij

In het bezit van een oude Trike en wilt u hier eigenlijk vanaf? Verkoop uw trike dan aan de autosloperij. In sommige gevallen ontvangt u bij de autosloop namelijk meer dan bij de particulieren of handelaren die uw trike willen kopen. Zij zijn alleen opzoek naar trikes die aan al hun wensen voldoen. Hebt echter een trike met mankementen? Bijvoorbeeld met schade of zonder APK? Dan kan de autosloperij geld verdienen door uw trike te demonteren. Om die reden kunnen ze u soms een bedrag betalen voor uw trike, dat het bedrag van de handelaar of particulier overtreft. U kunt het altijd proberen, want het is gratis en vrijblijvend. Via Autosloperij.nl kunt u namelijk trikes van alles merken verkopen. Bijvoorbeeld van de merken: Abarth, DFT, Renegade, L&L Chopper, Lehman, Rewaco, Tatra, BOOM. Echter, ook andere merken worden aangekocht.

Zo werkt het

Verkoop uw trike

Verkoop uw trike

Het verkopen is gemakkelijk en eenvoudig. Neem telefonisch contact met ons op of laat uw gegevens achter. Wij bellen u op en taxeren uw trike.

Vrijblijvend & Gratis

Vrijblijvend & Gratis

U bepaalt zelf of u akkoord gaat met het voorgestelde bod. Bent u het eens geworden? Dan zal de medewerker uw gegevens opnemen.

Gratis ophalen

Gratis ophalen

Uw Trike wordt overal in Nederland gratis opgehaald. Waar en wanneer u dat wilt!

Trike & Motor onderdelen

Trike & Motor onderdelen

U kunt, naast het verkopen van uw trike, ook terecht op Autosloperij.nl voor de aankoop van gebruikte en tweedehands Trike onderdelen.

Bel direct: 06 299 666 24

Trike verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl