Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Taxi verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle taxi's, u krijgt een vergoeding en wij halen uw taxi's gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!


  • Wij kopen alle soorten taxi’s
  • Wij kopen taxi met schade en zonder schade
  • Gratis en snel ophalen in Nederland
  • Direct contant geld en RDW vrijwaring
  • Een mooie vergoeding voor uw voertuig
Uw taxi verkopen? Vul het formulier in of bel:
06 299 666 24
Auto verkopen? Gratis ophalen!
 afbeelding

Taxi inkoop

Taxi's in alle soorten en maten worden ingekocht. Taxi's voor personenvervoer, taxi's voor gehandicaptenvervoer en taxi's voor seniorenvervoer.

 afbeelding

Alle merken

Wij kopen taxi's van alle merken, ook als deze schade hebben opgelopen of defect zijn. Van Mercedes Benz tot Hyundai en van Volkswagen tot Tesla.

 afbeelding

Betrouwbaar

Wilt u eenvoudig en snel uw taxi verkopen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een uitgebracht bod is vrijblijvend, kosteloos en betrouwbaar.

 afbeelding

Gratis ophalen

Wij komen uw taxi in heel Nederland gratis ophalen. Dat betekent dat u zelf geen transport voor uw voertuig hoeft te regelen als u deze wilt verkopen.

Taxi verkopen

Bent u in het bezit van een taxi en wilt u deze verkopen? Dan bent u op Autosloperij.nl aan het juiste adres. Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u een taxi wilt verkopen. Bijvoorbeeld als schade heeft gereden met de taxi, als u stopt met u werkzaamheden als taxichauffeur of als u een andere taxi wilt aanschaffen. Wij kopen taxi’s en voormalig taxi’s in iedere staat. Of het nu om een slooptaxi, een taxi met schade of een tweedehands taxi voor export gaat, wij bieden u een marktconforme prijs voor uw auto.

Taxi verkopen aan de autosloperij

Net als ieder ander voertuig belanden taxi’s uiteindelijk bij de sloperij. Dat wil niet zeggen dat de taxi daarvoor de status van slooptaxi moet hebben bereikt, want ook in goede staat is de autosloop bereid om het voertuig tegen een eerlijke prijs over te nemen. De vergoeding kan uiteenlopen van enkele tientjes tot soms wel duizenden euro’s.

Taxi met of zonder schade

De prijs die voor uw voertuig wordt betaald is afhankelijk van de staat waarin deze verkeert. Bent u betrokken geweest bij een aanrijding en wilt u om die reden van uw taxi af, dan is de waarde waarschijnlijk lager dan de waarde van een taxi zonder schade of mankementen. Telefonisch zullen wij u vragen naar de staat van uw voertuig.

Taxi verkopen

Taxi met of zonder BPM en BTW

De waarde van uw taxi hangt ook af van het feit of er nog rest-bpm moet worden betaald. Voor meer informatie over taxi’s en bpm kunt u de site van de belastingdienst raadplegen. Hetzelfde geldt voor eventuele BTW. Kan u taxi geëxporteerd worden? Dan zijn BTW en BPM geen probleem.

Zo werkt Autosloperij.nl
Hoe het werkt
Taxi verkopen

Taxi verkopen

Wij kopen uw taxi in alle staten. Neem telefonisch contact op met 06 299 666 24. U mag ook uw gegevens achter laten!

Waardebepaling

Waardebepaling

De waarde van uw taxi zal aan de hand van een aantal vragen worden bepaald. U ontvangt telefonisch een vrijblijvende aanbieding.

Taxi(busjes)

Taxi(busjes)

Taxi's in alle soorten en maten worden ingekocht. Of het nu gaat om ouderenvervoer, gehandicaptenvervoer of personenvervoer.

Gratis ophalen

Gratis ophalen

Uw taxi kan in heel Nederland gratis worden opgehaald. Als u akkoord gaat met ons bod, komen wij de taxi halen wanneer u dat wilt.

  • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
  • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
  • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl