advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Heftruck verkopen (Sloop)auto verkopen

  Wij kopen alle heftrucks, u krijgt een vergoeding en wij halen uw vorkheftruck gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!


  • Wij kopen uw heftruck in allerlei staten
  • Vorkheftrucks en vorkliften van allerlei merken
  • Gratis ophalen in Nederland en België
  • Direct contant geld op een locatie naar keuze
  • Altijd een mooi bedrag voor uw heftruck
  Uw heftruck verkopen? Vul het formulier in of bel:
  06 299 666 24
  Kies voor een sloop die bij u past!
   afbeelding

  Heftruck verkopen

  Online snel je heftruck verkopen? Wij kopen jouw vorkheftruck in alle staten, dus ook met schade.

   afbeelding

  Eerlijke vergoeding

  Op basis van de staat waarin uw heftruck verkeert, brengen wij een eerlijk bod uit.

   afbeelding

  Gratis ophalen

  Wij kunnen uw heftruck gratis ophalen, met onze eigen oprijwagens, in heel Nederland en België.

   afbeelding

  Betrouwbaar

  Al jaren ervaring waarin wij tienduizenden voertuigen, waaronder heftrucks, hebben ingekocht.

  Heftruck verkopen

  Bent u in het bezit van een tweedehands heftruck, vorkheftruck of vorklift en wilt u hier zo snel mogelijk van af? Wij kopen heftrucks in alle staten en in allerlei soorten en maten. Wij kopen dus ook uw kapotte heftruck met schade of motorproblemen en het is voor ons niet belangrijk of het om een variant met brandstof of elektrische motor gaat.

  Ook bouwjaar en het merk van uw voertuig is voor ons niet belangrijk. De vergoeding wordt bepaald op basis van de staat waarin uw voertuig verkeert. U kunt bij ons terecht met heftrucks van allerlei merken, waaronder Toyota, Kion, Jungheinrich, Crown, Hyster-Yale, Mitsubishi, UniCarriers, Anhui/Heli, Komatsu en Clark.

  Online uw heftruck verkopen

  Wilt u snel van uw heftruck of vorklift af? Bijvoorbeeld omdat deze in de weg staat, al een tijd kapot is of omdat deze al tijden niet meer gebruikt wordt? Wij kopen uw vorkheftruck in welke staat deze dan ook verkeert. Wij kopen tweedehands heftrucks die nog kunnen worden gebruikt door andere bedrijven, maar ook kapotte modellen met bruikbare onderdelen die een tweede leven kunnen leiden in een ander voertuig.

  Heftruck waarde

  De waarde is afhankelijk van de staat van de tweedehands heftruck. Een voertuig dat in goede staat verkeert en nog dienst kan doen, levert enkele honderden tot soms wel meer dan duizend euro op. Gaat het om een kapotte tweedehands heftruck die geen tweede leven meer kan leiden onder een nieuwe eigenaar? Dan levert de heftruck meestal toch tientallen of soms wel honderden euro’s op.

  Schade heftrucks

  Schade is voor ons geen probleem. Tweedehands heftrucks die niet kunnen worden gerepareerd, worden door ons zoveel als mogelijk gedemonteerd. Bruikbare onderdelen, zoals wielen, de motor en de vorken, kunnen worden hergebruikt om andere heftrucks te repareren. Op die manier proberen wij jouw oude heftruck zoveel als mogelijkte  recyclen.

  Zo werkt Autosloperij.nl
  Hoe het werkt
  Heftruck verkopen

  Heftruck verkopen

  U kunt uw (kapotte) heftruck aan ons verkopen door uw gegevens achter te laten, maar u kunt ook direct telefonisch contact met ons opnemen.

  Taxatie

  Taxatie

  Wij nemen telefonisch contact met u op om de staat van uw heftruck te bespreken. Afhankelijk van de staat waarin deze verkeert, brengen wij een bod uit.

  Vergoeding

  Vergoeding

  U ontvang van ons op locatie een vergoeding voor uw heftruck. U bepaalt, in overleg met ons, zelf het moment en de locaite van ophalen.

  Ophalen

  Ophalen

  Wij beschikken over eigen voortuigen om uw heftruck op locatie te komen ophalen in Nderland en België. U hoeft uw heftruck dus niet zelf in te leveren.

   • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

   • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

   • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

   Laat uw gegevens achter

   Direct contact? Bel:
   06 299 666 24


    Vraag kosteloos een offerte aan

    Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

     

     

    Aangeboden in samenwerking met:

    onderdelenlijn.nl