advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Boot verkopen (Sloop)auto verkopen

  Wij kopen alle boten en jachten, u krijgt een vergoeding en wij halen uw vaartuig op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!


  • Wij kopen boten in alle staten
  • Wij kopen allerlei soorten vaartuigen
  • Ophalen in Nederland en België
  • Direct contant geld op locatie
  • Wij geven altijd een mooie prijs voor uw boot
  Snel uw boot verkopen? Vul het formulier in of bel:
  06 299 666 24
  Kies voor een sloop die bij u past!
   afbeelding

  Boot naar de sloop

  Verkoop online uw boot! Wij kopen tweedehands boten in allerlei staten: sloop, schade en tweedehands.

   afbeelding

  Contact opnemen

  Neem telefonisch contact op of laat uw gegevens achter via het aanvraagformulier. Wij neem an contact met u op.

   afbeelding

  Jarenlange ervaring

  Wij kopen al jaren voer- en vaartuigen en door ons grote netwerk kunnen wij u een marktconforme vergoeding betalen.

   afbeelding

  (Gratis) Ophalen

  Wij kunnen uw boot in sommige gevallen (gratis) ophalen. Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken!

  Boot verkopen

  Wat veel mensen niet weten, is dat u bij sommige (auto)sloperijen ook terecht kunt met een oude, kapotte of tweedehands boot. Deze sloperijen specialiseren zich namelijk niet langer alleen in auto’s maar ook in campers, brommobielen en andere voertuigen, zoals tractoren en dus ook boten en schepen. Op zich is dat natuurlijk logisch te verklaren, want het principe van een autosloperij is altijd hetzelfde. Oude voer- en vaartuigen worden gedemonteerd en zoveel als mogelijk gerecyled. Dat wil zeggen dat waardevolle onderdelen worden losgeschroefd, worden getest en vervolgens te koop worden aangeboden aan bedrijven en particulieren. De overgebleven waardevolle metalen worden ter recycling verkocht aan bedrijven die deze materialen weer kunnen hergebruiken in nieuwe producten.

  Oude boot verkopen

  Hebt u een oude boot in uw garage staan of bezit u een boot die door schade niet meer in staat is om te varen? Dan wilt u hier waarschijnlijk zo snel mogelijk van af. Het lastige is dat de vraag naar kapotte vaartuigen en schepen niet zo groot is. Omdat het dus een lastig karwei kan zijn om een boot met schade te slijten, kunt u kiezen voor een gemakkelijkere weg, namelijk de schepen en botensloperij. In ruil voor uw oude boot ontvangt u een vergoeding die is gebaseerd op de restwaarde van het vaartuig. De waarde kan overigens behoorlijk variëren en in sommige gevallen zelfs oplopen tot duizenden euro’s. Het kan daarom zeker lonen om eens contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

  Soorten boten

  Er zijn veel verschillende boten, waarvan de meest bekende ongetwijfeld de sloep, de zeilboot, het cruiseschip, de speednoot, de motorboot, de roeiboot en het jacht zijn. Toch zijn er veel meer verschillende boten die in voor sloop in aanmerking kunnen kopen. Auto- en scheepssloperijen kopen dus niet alleen veelvoorkomende type boten, maar ook jetski’s, catamarans, kajuitzeiljachten, rubberboten, kruisers, tenders, visboten, containerschepen, koelschepen, ferry’s en veerboten.

  Jacht of boot ter sloop aanbieden

  Als u een boot of jacht ter sloop aan wilt bieden, kunt u telefonisch contact opnemen of uw gegevens achterlaten. Aan de hand van uw gegevens zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Een medewerker zal de boot met u doornemen en vervolgens een vrijblijvend bod uit brengen. U bepaalt zelf of u met ons voorstel akkoord gaat.

  Kapotte boot verkopen

  Een kapotte boot verkopen was nog nooit zo makkelijk. Neem telefonisch contact op en binnen enkele momenten weet u meer over de vergoeding die u voor uw boot kunt ontvangen. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het type boot, het bouwjaar, de staat waarin deze verkeert en het merk.

  Boot verkopen sloperij

  Boot (gratis) op laten halen

  Afhankelijk van de staat waarin uw boot verkeert, kan deze in sommige gevallen gratis worden opgehaald. Om te bepalen of wij het vaartuig gratis op kunnen halen, zullen we u een aantal vragen stellen. Met behulp van uw antwoorden kunnen we vervolgens bepalen of uw boot gratis kan worden opgehaald. Dat is wel zo makkelijk, want dan u hoeft u niet zelf met een aanhanger of transport aan de slag.

  Zo werkt Autosloperij.nl
  Hoe het werkt
  Contact opnemen

  Contact opnemen

  U kunt telefonisch of via het contactformulier op de website contact met ons nemen. Als u uw gegevens achterlaat, nemen wij contact met u op.

  Boot verkopen

  Boot verkopen

  Aan de hand van uw gegevens en informatie over de boot brengen wij een vrijblijvend bod uit op uw (oude) boot. De waarde is afhankelijk van de staat en het type boot.

  Ga akkoord!

  Ga akkoord!

  U bepaalt zelf of u akkoord gaat met uitgebrachte bod. Ons aanbod is dus geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast.

  Boot ophalen

  Boot ophalen

  Indien u akkoord gaat met ons voorstel, dan maken wij een afspraak met u om de boot op een gewenst tijdstip en op een locatie naar keuze op te halen.

   • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

   • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

   • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

   Laat uw gegevens achter

   Direct contact? Bel:
   06 299 666 24


    Vraag kosteloos een offerte aan

    Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

     

     

    Aangeboden in samenwerking met:

    onderdelenlijn.nl